NM i Oddstipping

nm_gran_vif_32.jpg
Coolbet arrangerer NM i Oddstipping, og slår til med en premiepott med verdi på 175.000 kroner!
Kan du sette de beste oddsspillene over 6 uker, så er tittelen din. Hvis du klarer å være best i en enkeltuke, så venter det drømmetur til Russland i sommer og fotball på aller høyeste nivå. Men da må tippeformen være god !

NM i odds varer over 6 uker, og det er om å ha den høyeste vinneroddsen totalt sett når man plusser sammen NM-spillene over de seks ukene. Du kan velge mellom 1, 2 og 3 kamper på ditt ukesspill – og det står forklart lengre ned hvilke ligaer som gjelder i NM-konkurransen. Minimuminnsats er 100 kroner, mens det ikke er noen maxgrense. Men det er kun vinneroddsen som teller i sammendraget, ikke størrelsen på gevinst. Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Dine spill må være avgjort/ferdigspilt innenfor denne perioden. Du velger selv når du spiller og hvilke kamper i henhold til regelverket

Odds-NM er enkelt. Du kan maks spille tripler og det er om å gjøre og ha den høyest vinnende oddskupongen i hver runde – og selvsagt best sammenlagt odds fra alle vinnende kuponger til slutt.

  1. NM-seksjonen kommer til syne i oddsmenyen til venstre på mandager.
  2. Sett et spill (minimum 2.0) i odds fra valgene du finner i NM-seksjonen. Du kan maksimalt velge tre kamper på en kupong.
  3. Hvis det valgte spillet ditt inneholder gyldige valg for NM i Oddstipping vil en boks du må huke av for at du ønsker at spillet skal være ditt NM-spill dukke opp på spillekupongen.
  4. Markér denne boksen og velg innsatsen din (minimum 100 kr).
  5. Etter å ha satt spillet ditt vil det dukke opp i oddshistorikken din og er markert som en del av kampanjen. Du kan også finne det igjen under “oddshistorikk” og deretter sortere på kampanjer.
  6. Hvis spillet ditt sitter vil oddsen fra denne uken videreføres til neste uke og bli en del av ditt sammenlagtsresultat. For hver uke du vinner et spill så øker dine vinnersjanser sammenlagt. Har du høyest odds av alle i den aktuelle uken så vinner du også rundepremien.
  7. Verdt å merke seg er at man kun kan sette ett NM-spill per uke. Velg derfor din spillekupong med omhu. I dette ligger det mye taktikk så til slutt vil vi sitte igjen med den beste oddstipperen!

PREMIER

25 000 KR TIL SAMMENLAGTVINNEREN!

Den som har høyest odds sammenlagt etter 6 runder vinner NM-tittelen, men også 25.000 kroner. Vinneren vil også få en gigantisk pokal og andre premier som beviser at vedkommende er landets beste oddstipper!

VINN TUR FOR 2 TIL RUSSLAND I SOMMER!

Hver rundevinner vinner en tur for 2 til sommerens store fotballbegivenhet i Russland. Verdi 25 000kr! Om 2 eller flere skulle ha lik odds, så avgjøres denne premien via loddtrekning blant de som har vunnet med høyest odds.

coolbet-logo.png

Leave a Reply