Oddstips: Celta Vigo v Eibar

Kl 13.00 norsk tid braker Balaidos, når Celta vigo tar i mot Eibar. Denne kampen er virkelig en saftig formiddagstreff. Denne bataljen blir svært viktig med tanke på den gjeve 7 plassen, som etter alle solemerker vil gi plass i Europa.

Jeg skal prøve å gjøre dette kort og konsist. Celta Vigo er et av mine favoritt lag når det gjelder overspill. Med et høyoktan angrep bestående av den mye omtalte Aspas og den lille danske prinsen Sisto, så er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Likevel bygger jeg ikke spill på sentimentalt grunnlag. Statistikken er heldigvis på min side her. Celta Vigo har spilt over i 71% av kampene sine. Ikke nok med et, hjemmekampene går over i 79% av tilfellene! De blir i snitt hele 3.36 mål på Balaidos.

Årets askeladd, Eibar, må som forventet klarer seg uten Sergi Enrich, men erstatter Charles er ikke helt borte. Han står med 6 mål i år. På bortebane ha Eibar sluppet inn mål i 93% av kampene. Fremover på banen, er Eibar det laget utenfor topp 4 med høyest målsnitt.

Etter det jeg har sett av lagene i år og det statistikken sier, så er overoddsen på 1.86 meget fin » in my humble opinion » . Mitt spill blir derfor:

over 2.5 mål @ 1.86 7 enheter hos Pinnacle sports

lykke til ved rygg!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s