Oddstips: Atletico Madrid v FCK

 

Etter en liten analysepause forrige uke, så gyver vi igjen løs på med en investering. I dag skal vi involvere oss i kampen mellom Atletico og vår tidligere unions-herre`s hovedstads lag, FCK.  Første oppgjør endte med en knusende 4-1 seier til Atletico. Kvalitetsforskjellen er markant, og jeg som alle andre, levner FCK meget liten sjanse til et comeback på Wanda metropolitano.

Som skrevet i innledningen, så har FCK antatt små muligheter. Det ser det ut som Simeone også mener. Ut i fra bilder  fra treningsfeltet osv, så tyder det på at Griezman og Costa ikke er med i troppen. Man skal på en annen side ikke undervurdere Kevin Gameiro, som mest sannsynlig vil starte for Costa. Franskmannen er den spilleren som trenger færrest minutter per mål hos hjemmelaget. Dette henger dog mye sammen med at han som oftest er innbytter. Uansett, lagoppsettet gir signaler om ønsket energisparing i et tett kampprogram. Jeg har en følelse at Atletico kommer til å kontrollere kampen, og sikre videre avansement, men minst mulig innsats/effort.

«Køben» har mest sannsynlig eller  burde ikke ha store forhåpninger til denne kampen. De skal opp mot en av de beste forsvarene i Europa, og skal virkelig få problemer med å score. Jeg tror at hvis de ikke klarer å utrette mirakler i første, så kommer hodene til å rette seg mot kommende kamper i superligaen. Det blir dog veldig kontrafaktisk fra min side. Men jeg liker å ta posisjon i sånne type kamper og kommer til å smelle på et semihardt spiller her også.

Jeg tror denne kampen kommer til å bære preg av at det nesten er avgjort og at Ateltico kommer til å avanserer. FCK skal som sagt få sitt fulle hyre med å putte her og er også meget skeptisk til Atleticos ønske om å spille energikrevende angrepsball. Vi skal ikke se bort i fra at Atletico putter et par kasser, kvaliteten på laget er tross alt av beste merke. en jeg synes sannsynligheten for under 3 mål er lavere enn det oddsen tilsier. Mitt spill blir da derfor: Under 3 mål @ 1.74 6 enheter hos Pinnacle sports

Lykke til ved rygg!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s