Oddstips: Atlanta Hawks v Detroit Pistons

Forrige bloggspill endte med en herlig gevinst. Eibar var det best laget, og kjempet inn 0-1 på overtid. Litt tur var det, men godt at variansen jobber i våres favør. Vi skal i dag bevege oss fra tropeklima til Nord-Amerika og NBA. Ja, det har vært relativt dårlig vær i Spania i det siste, men ut i fra en generell basis så været varmere i Spania enn i Nord-Amerika.

Uansett. Dagens spill tar oss til Atlanta der Hawks tar i mot nykomponerte Pistons.

Hjemmelaget har vært en trist skue denne sesongen. Hawks ligger nedrast i øst med bare 17 seire. På mange måter er det forventet, da Hawks tanker. Tanker= trader bort alle stjernene og presterer dårlig for å ha størst mulig sjanse for et bra draft pick) Hvilken lag som pusher for playoffs og hvem som tanker ble også mye klarere etter trade deadlinen var nådd. Av det jeg kan lese tilfaller Hawks «tanke» kategorien, altså ikke går for playoffs ( tror det nesten er teoretisk umulig uansett)

Formen i det siste har heller ikke vært mye å skryte av- 7 tap på de 10 siste kampene. De har dog en  41% win ratio på hjemmebane, noe som er bra i forhold til antall wins . Men som sagt, så tror jeg ikke motivasjonen er på topp for Hawks. Det fikk vi bevis på i deres forrige hjemmekamp, da de ble blåst av banen av Cavaliers.

Pistons på en annen side, har vært i god form i det siste. De var på en 5 kamper streak, før de røk på et tap mot Clippers i forrige kamp. Pistons ligger rett utenfor playoff- plass i øst, og denne kampen er en såkalt must win for Van Gundys menn.  Pistons ønske om playoff akkumulerte i traden for Blake Griffin. Hvis han er frisk, er dette en boost for laget.

Lagene har møttes to ganger denne sesongen og Pistons har vunnet begge oppgjørene. Dette tror jeg kommer til å bli utfallet i kveld også. Laget til Pistons har mer talent og burde ha større motivasjon. Synes linjen på -3,5 er meget spillbart. Mitt spill blir derfor: Detroit Pistons -3,5 @ 1,94 7 enheter hos Pinnacle Sports.

Lykke til ved rygg!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s