Serie A preview – serierunde 24

09.02

FIORENTINA – JUVENTUS, kl 20:45

Det er klart for ett skikkelig rivalmøte mellom to lag som hater hverandre. Fiorentina har skuffet så langt i sesongen, men det var kanskje forventet at de skulle være midt på tabellen med stallen de har nå. Vant endelig igjen sist med 2-1 borte mot Fiorentina etter 4 kamper uten seier. Juventus ruller på videre, knuste Sassuolo hele 7-0 sist, har 7 seire på rad.

Juventus er så klart favoritter til denne kampen, men mye rart kan skje når det er ett rivalmøte. Det har vært jevne kamper mellom lagene, hvor Fiorentina vant dette oppgjøret i fjor 2-1. Juventus har en CL-kamp i midtuka mot Tottenham, så det er spørs om de satser alt på denne kampen. Men de har begynt å komme i form og har mye mer kvalitet i laget enn Fiorentina. Dybala usikker med skade.

Dette er en kamp det kommer til å smelle i og kortsjansen er stor. Endte med 8 gule kort her i fjor. ODDSTIPS: Over 5.5 kort til 2.38 hos Unibet.

10.02

SPAL – AC MILAN, kl 15:00

AC Milan litt ned på jorda igjen etter 3 strake seire, 1-1 mot Udinese hvor Calabria ble utvist. SPAL med 6 uten seier, men tar en del poeng og spiller jevne kamper, spilte uavgjort mot Inter før de tapte 2-0 mot Cagliari sist.

AC Milan ikke veldig solide borte med 4-3-5. Spal taper ikke veldig ofte hjemme med 2-5-4. AC Milan riktige favoritter, ser mye mer direkte og aggressive ut under Gattuso. Suso og Calhanoglu har våknet til liv igjen. Begynner å bli mer samspilte. Tips: 1-2

CROTONE – ATALANTA, kl 18:00

Crotone med meget imponerende 1-1 borte mot Inter sist, kunne også stjålet seieren. Sett bra ut under nye trener Zenga, ligger 3 poeng over nedrykk. Atalanta med rutinemessig seier over Chievo sist med 1-0.

Atalanta bedre hjemme enn borte, har 4-3-4 borte. Har dog 4 borteseire på rad nå. Caldara og Gomez usikre, vil være store tap hvis de er ute. Crotone mye bedre defensivt nå, sluppet inn 2 mål på 3 kamper. Jevn kamp hvor Atalanta er knepne favoritter. Tips: 1-2

NAPOLI – LAZIO, kl 20:45

Napoli fortsetter å holde Juventus bak seg, 7 strake seire nå. Rutinemessig seier sist mot Benevento. Mertens er usikker og vil være ett stort tap. Overraskende tap for Lazio sist hjemme mot Genoa, tapte også mot AC Milan før det. Innehar fortsatt 3. plassen.

Napoli hadde full kontroll på Lazio i det motsatte oppgjøret og vant 4-1. Napoli med 4-1-0 på siste 5 innbyrdes. Presset er på Napoli som må vinne, Lazio har gjort det bra i bortekamper mot storlag i år, slo blant annet Juventus med 2-1. Bør bli en del mål her. Tips: 3-2

11.02

SASSUOLO – CAGLIARI, kl 12:30

Sassuolo med svak form i det siste, 0-2-3 på siste 5. Knust hele 7-0 mot Juventus. Svake hjemme med målforskjellen 5-14 og 9 poeng. Cagliari ligger 2 poeng over Sassuolo. Viktig seier sist mot nedrykkskandidat SPAL, vant 2-0.

Sassuolo har sett veldig svak ut i det siste, og Cagliari kan få med seg noe her selv om de har slitt borte fra Sardinia.  Tips: 1-1

CHIEVO – GENOA, kl 15:00

Chievo i fullstendig horribel form for tiden. 0-2-7 på siste 9. De er heldige som startet sesongen såppas bra, de ligger 5 poeng unna nedrykk nå. Genoa fortsetter å imponere, tok en fortjent seier sist borte mot Lazio med 2-1. Tilbakehentede Hiljemark gav sårt tiltrengt kreativitet til midtbanen og dominerte på Olimpico, mens Pandev endelig scoret igjen.

Genoa er faktisk mye bedre bort enn hjemme. 8 poeng hjemme og 16 poeng borte. Er satt opp meget defensivt og liker at motstander fører kampen. Chievo trenger en reaksjon, men det har de trengt ganske lenge nå, og nedrykksfaren er fortsatt et stykke unna. Tror Genoa er så solide at de får med seg noe her. Tips: 0-1

INTER – BOLOGNA, kl 15:00

Det vil seg ikke for Inter, 5 uavgjorte på rad og 8 uten seier er tung lesning. Innehar fortsatt 4. plassen men jaktes av Roma tett bak. Icardi er usikker og vil være et stort tap, erstatter Eder ikke i samme klasse. Bologna mangler også viktig spiller i Verdi. Ganske svak form med 1-0-4 siste 5, tap hjemme mot Fiorentina sist.

Inter trenger virkelig en seier nå, men man ser at selvtilliten i laget er veldig lav, Crotone var tilogmed best i store perioder sist kamp. De trenger å få snike til seg en seier for å få formen tilbake. Bologna kan være en grei motstander for det, hvor de er ett såppas offensivt lag at de vil passe Inter bra og ikke legge seg fullstendig bakpå som mange andre gjør. Tips: 3-1

SAMPDORIA – HELLAS VERONA

Hellas Verona holder liv i kampen om å unngå nedrykk etter sjokkseieren mot Fiorentina borte for 2 runder siden med 4-1. Tapte dog en jevn kamp mot Roma sist og ligger 4 poeng bak sikker plass. Sampdoria spilte 1-1 mot Torino, er ekstremt sterke hjemme med 8-2-2. Jakter Europa League plass og ligger på 6. plass for øyeblikket.

Sampdoria hjemme riktige favoritter. Ramirez og Praet er usikre og bli store tap for laget. Sampdoria har ikke vært helt stabil og har hatt svake kamper mot Sassuolo (0-1 tap) og tap mot Benevento. Men Hellas Verona nå uten Caceres i forsvar bør ikke være gode nok til å kunne få med seg noe her. Tips: 2-0

TORINO – UDINESE, kl 15:00

To lag som har fått sving på sakene med nye trenere. Torino med 2-3-0 siste 5, er mer solide. Acquah ute etter rødt kort sist kamp. Udinese med uavgjort mot AC Milan sist, 1-1.

Målrike oppgjør mellom lagene innbyrdes, Torino vant 3-2 i det motstatte oppgjøret, begge kampene endte 2-2 i fjor. Belotti tilbake for Torino, veldig viktig for deres offensiv. Udinese bra på bortebane med 5-1-5, 6. beste i ligaen. To jevnbyrdige lag som begge har 33 poeng på tabellen. ODDSTIPS: Over 2.5 til 1.85 hos Unibet

AS ROMA – BENEVENTO, kl 20:45

De to seirene Benevento radet opp for noen runder siden er nesten glemt nå, etter det har de 3 strake tap. Tapte 2-0 mot Napoli sist. Har fortsatt ikke tatt poeng på bortebane. AS Roma vant endelig igjen sist etter en meget svak periode, dog bare med 1-0 mot Hellas Verona. Nainggolan ute med karantene.

Roma trenger virkelig en storseier her hvor de er store favoritter. Det har vært klaget på deres offensive spill den siste tiden, og hvis det ikke domineres mot Benevento vil det komme kritikk selv om de skulle vinne. Benevento med 3-25 i målforskjell på bortebane. Tips: 4-0

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s