Oddstips: Leganes v Eibar

Vi skal bevege oss fra Nord-Amerika og NBA, til varmere strøk. Retter sagt Spania og Madrid. Lørdag kl 18.30 tid, tar Leganes i mot Eibar på Estadio Muncipial de Butarque. To av de største overraskelsene i La-liga, kommer mest sannsynlig til å by på en jevn batalje, men jeg mener det er omstendigheter som gjør det er verdi på et av lagene.

Leganes har vært en gledelig overraskelse. De ligger foreløpig på en 12 plass i La-Liga. Det har gått litt i bølgedaler for hovedstadslaget, men har i det siste prestert akseptable resultater. Dette innebærer bare et tap på de 6 siste kampene. Dog har det en vært mange uavgjorte kamper i denne perioden. Hjemmeformen er det heler ikke noe å si på, bare 2 tap på de 10 siste kampene, lar seg høre for Leganes.  Det store handikappet for hjemmelaget er at de måtte ut i en tøff cupkamp på onsdag. Forventer noe trøtte bein hos legionærene.

Eibar ligger foreløpig på en imponerende 7 plass. Personlig hadde jeg ikke forventet at Mendilibar`s menn skulle jage deltagelse i Europa, når de vi rundet Februar måned. Spesielt de siste to månedene har vært imponerende da de bare har tapt 1 gang på de siste 9 kampene i ligaen.  Kanskje enda mer imponerende er at Eibar ikke har tap på utebane siden november.

Denne kampen blir som sagt mest sannsynlig en jevn affære. Men Leganes har hatt et meget tøft program i det siste, noe som burde påvirke yteevnen. Personlig så er jeg en meget stor tilhengere av å spille mot lag med tett program, og det har gitt grei fortjeneste. ( har ingen direkte statistikk på det, men påstanden er tatt på bakgrunn av gjennomgang av spread)  Tar man med i betraktning den gode borteformen til Eibar, så synes jeg Eibar dnb 1.88 er meget pen odds .  Investering min blir da: Eibar dnb @ 1.88 hos Pinnacle Sports.

Lykke til ved rygg!

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s