Oddstips: Toronto Raptors v Boston Celtics

Da var det dags for nytt bloggspill. Forrige spill satt med minst mulig margin, da Al Hordford hadde is i årene, og drillet et mellomdistanse skudd, som sikret Celtics seiren med 1 poeng. Vi gir ikke stilpoeng, og kan smile hele veien til banken.

Vi skal igjen ta en posisjon i en Celtics kamp. I natt tar Toronto Raptors mot nevnte Celtics. Dette er virkelig «clash of the titans» i øst-nummer 2 mot 1. Lukter en kamp med intensivt forsvarspill og mye prestisje involvert.

hjemmelaget ligger 2 kamper bak Boston, så dette er en såkalt must win match for. Raptors har sett bra ut i denne sesongen og står med bare 4 tap på hjemmebane! De har også sett bra ut i det siste med 4 seire på de 5 siste. Spesielt Derozan har tatt store steg i år synes jeg. Han virker mer og mer som en superstjerne. spillet er mer «smooth» en forgående sesong etter min mening. Supplerer du med Lowry, JV og Ibaka har du et slagkraftig lag som bøtter inn med poeng- hele 111 poeng per match, noe som er 3 best i hele NBA.

Celtics gikk vi igjennom i forrige innlegg, men en god ting kan ikke gjentas for ofte. Celtics tronre som kongen i øst. Systemet til Brad Stevens imponerer meg mer og mer. Det viste de spesielt sist kamp, da de vant uten deres eneste superstjerne, Kyrie Irving. Jeg personlig vil nok hevde at Horford er vel så viktig, men de fleste «eksperter» vil nok ikke rate han som en superstjerne. Til denne kampen er Kyrie Irving tilbake. Dette vil uten tvil styrke laget, noe jeg tror de vil trenge mot et høy oktan angrep i Air Canada Center. Personlig mener jeg Celtics er godt rustet til å takle dette Raptors laget. De er har gode defensive switcher, og dermed unngå de verste missmatchene. Det er nettopp begrensningen av Raptors sitt offensive spill som er nøkkelen her. Noe jeg som sagt mener Celtics burde ha alle forutsetninger til å klare. Den påstanden beviste Celtics ved forrige møte, som endte med 95-94 i favør Boston.

Jeg holder Raptors som knappe favoritter. Markedet er enig med meg der, men skal virkelig Raptors stå til 1.53? Jeg mener, nei, og vi klinker til med et tungt spill: Celtics +4 @ 2.08 spilles med 8 enheter hos Pinnacle Sports.

Som alltid husk: Betting is a bitch then you die. hilsen filosof Klokkersveen.

Lykke til ved rygg!

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s