Oddstips: Boston Celtics v Portland Trailblazers

Dagens investering tar oss til tradisjonsrike TD garden, der Celtics tar i mot Trailblazers. Det er kremen av kremen i øst, mot i en av de giftigste backcourtene i hele ligaen (les: Mcollum og Lillard) kampen starter 18.00, så her er det bare å få frem pepsi max`en og en bedre middag- NBA kamper i normal tid må «utnyttes» til det fulle!

Boston Celtics har hatt en heidundrende sesong, og leder øst med 3 kamper foran Raptors. Formen har også vært bra i det siste, med 4 seire de siste 5. Celtics er et typisk system-lag, der det ikke har for mye å si hvem som spiller. Misforstå meg rett, Kyrie Irving er flere hakk opp fra Rozier, med de viste sist match mot Hawks at de ikke trenger hele lineupen for å sikre seiren. Rozier gikk i den kampen rett inn i systemet til Brad Stevens og posta opp 31 poeng, 2 målgivende og 7 returer. Irving er også ute til kveldens kamp, så Rozier blir nøkkelen hvis Celtics skal sikre seieren på selveste super bowl søndagen.

Trailblazers har vært meget vanskelige å forholde seg til bettingmessig. I årets sesong har det blitt gjerrigere bakover og dårlige fremover. Det kan henge sammen med økt energi forbruk på de defensive delen. Uansett, så har det funket ok- 6 plass i vest med en record på 29 seire og 23 tap. Nøkkelen for Trailblazers blir som alltid å få Lillard og Mcollum til  å klikke. Det har vært gjennomgangsmelodien i den siste perioden, som har vært meget god for Portland. De røk riktignok på et tap sist kamp mot andreplassen i øst,Toronto Raptors. I den kampen klarte de ikke å holde tett bakover. Det er en tendens hos Blazers, at de vinner ofte når de holder motstanderen under 100 poeng- 10 seire og 1 tap. De har dog lett for å slite mot lag med en positiv record- 12 seire og 20 tap.

På skadefronten er det Celtics som sliter mest til denne matchen, da både Irving, Smart og Marcus Morris mest sannsynlig er ute. Trailblazers har «bare» Evan Turner, Leonard, Wilcox og Napier som er usikre til denne matchen. Tallmessig er skadefraværet i favør Celtics, men Irving, Smart og Morris er mye talent som forsvinner ut. Hos Trailblazers er nok Turner den største svekkelsen. Han står som game time decision i skrivende stund.

Jeg synes oddsen på Celtics @ 1.87 frister veldig. Ja, de har skadeproblemer, men systemet til Brad Stevens har vist seg effektivt gang på gang. Tar man også med i betraktningen at Trailblazers ofte sliter mot gode lag, så er oddsen meget pen etter min mening. Mitt spill blir derfor: Boston Celtics ml @ 1.87 6 enheter hos Pinnacle Sports.

Lykke til ved rygg!

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s