Serie A preview – serierunde 23

04.02

SAMPDORIA – TORINO, kl 18:00

Sampdoria tilbake i form igjen etter en liten formsvikt, innehar fortsatt 6. plassen. Imponerende seier sist borte mot Roma med 1-0, seieren var fortjent også. Torino i fin form, enkel seier over Benevento med 3-0 sist. Ligger 5 poeng bak Samp. Praet ute for Sampdoria, Torino mangler Edera og Lyanco.

Torino mye mer solid under Mazzarri, sluppet inn 1 mål på 3 kamper. Spiller fortsatt 4-3-3, snakk om at han skal endre til 3 bak. Belotti ser ut til å starte her etter å ha slitt med skadeproblemer, men erstatter Niang har også vært god. Samp ekstremt gode hjemme med 8-1-2, riktige favoritter her. Stort savn hvis Quagliarella er ute. Tips: 2-1

INTER – CROTONE, kl 20:45

Inter står fortsatt med 7 uten seier, inne i en tung periode. De taper dog ikke ofte med 4 uavgjorte på siste 4. Tapte 2 poeng på overtid mot SPAL sist i en svak kamp fra dem. Crotone uheldige som ikke vant sist mot Cagliari med ett feilannulert seiersmål. Blitt mer solide under Zenga, vant 3-0 mot Hellas Verona borte. Icardi usikker hos Inter. Crotone mangler Tumminello og Sampirisi.

Inter trenger å snu trenden og har gode muligheter her, men hvis de mangler Icardi kan det bli tungt. Laget sliter med å få til offensivt spill og trenger en tidlig scoring for å komme seg i gang igjen. Crotone svake med 2-1-8 og skal få det for tøft her. Inter spilte jo meget bra mot Roma for 2 runder siden og fortjente seieren. Tips: 2-0

HELLAS VERONA – AS ROMA, kl 12:30

Hellas Verona med ekstremt overraskende seier sist med hele 4-1 borte mot Fiorentina. Ligger fortsatt 3 poeng unna sikker plass. Trener Pecchia sitter fortsatt på benken. Har solgt Pazzini. Roma i svak for med 6 kamper uten seier, presset er på Di Francesco. Svakt hjemmetap mot Sampdoria sist (0-1).

Roma trenger en reaksjon her med en form på 0-3-3. 4 mål på 6 kamper, og Di Francesco gjør mange bytter på offensive posisjoner uten hell, Defrel, Perotti og Dzeko i dårlig form. Mye kjefting på hverandre og oppgitthet har blitt vist de siste kampene. Møter her ganske enkel motstand i utgangspunktet, men de kan ha fått litt selvtillit etter seieren mot Fiorentina. Tips: 1-2

ATALANTA – CHIEVO, kl 15:00

Atalanta fortsetter å pushe for EL-plass. Ligger på 8. plass 1 poeng bak AC Milan og tok seg meget greit av Sassuolo sist med en 3-0 seier. Chievo uten seier på 8 kamper, men det gjør ikke mye for tabellen for de ser ganske trygge ut, men er fortsatt alarmerende.

0-2-6 på siste 8 er utrolig svak form på Chievo som nesten allerede ser ferdigspilte ut for sesongen. 5 poeng ned til nedrykk er ikke helt umulig å tape hvis denne formen fortsetter. Atalanta sterke hjemme med 5-3-3, Chievo med 4 bortetap på rad. Tips: 3-0

BOLOGNA – FIORENTINA, kl 15:00

Bologna veldig opp og ned, tapte 3-1 mot Napoli borte sist. Ligger i ingenmannsland på 12. plass. Fiorentina med krisekamp sist med 1-4 tap mot Hellas Verona, og trenger en reaksjon her. Tapte 3-1 mot Sampdoria før det også, det stemmer ikke i Florens om dagen.

Ett lite rivaloppgjør dette hvor lagene ikke ligger langt fra hverandre, og Fiorentina må vise seg fra en annen side. Babacar er solgt, og Simeone sliter foran mål. Eneste som skaper noe er Chiesa på vingen. Verdi mangler for Bologna som er ett stort tap. Fiorentina har vunnet sine 3 siste kamper mot Bologna med 1 mål. Vanskelig kamp å spå. Tips: 1-1

CAGLIARI – SPAL, kl 15:00

Cagliari 4 poeng over nedrykk, heldig sist borte mot Crotone som fikk ett poeng. Uheldig mot både AC Milan og Juventus før det, tapte begge med ett mål. SPAL med en imponerende sluttspurt mot Inter sist og 1-1 på overtid. Hadde fortjent seier mot Udinese før det også men spilte bare uavgjort.

Cagliari med 3-1-7 hjemme, men har spilt mange gode kamper på Sardinia, en arena det aldri er lett å komme til. SPAL svake borte med 1-3-7. Cagliari fine offensivt med Pedro, Sau og Pavoletti som kan straffe ett svakt SPAL-forsvar. Tips: 2-1

JUVENTUS – SASSUOLO, kl 15:00

Juventus med 6 seire på rad. Enkel 2-0 seier mot Chievo. Slo Atalanta ut av cupen sist med 1-0. Sluppet inn bare 1 mål på sine siste 8 kamper, bunnsolid. Dybala skadet men de klarer seg likevel godt fremover. Sassuolo har blitt bedre utover i sesongen og har gjort det bra mot andre store lag som Inter (1-0 seier) og Roma (1-1).

Juventus med 9-1-1 på hjemmebane og skal vinne denne ganske greit. Vant bare 1-0 mot Genoa sist men kontrollerte inn kampen ganske greit. Sassuolo med 0-2-2 på siste 4, tapte 3-0 mot Atalanta sist. Tips: 3-0

UDINESE – AC MILAN, kl 15:00

Udinese i litt dårligere form for tiden med 1-2-1, men slo Genoa 1-0 borte sist. AC Milan har fått ett lite oppsving under Gattuso. 3 seire på rad, slo Lazio sist med 2-1. Var kanskje noe heldige med sjansene Lazio hadde, men innsatsen var merkverdig bedre.

Udinese opp og ned på hjemmebane med 5-1-5. Vant 2-1 mot AC Milan her i fjor. Har offensive spillere i Lasagna og Jankto som kan straffe ett AC Milan som har vist svakhetstegn bakover. Gattuso har også innført en mer direkte stil som gjør at kamper bølger mer frem og tilbake. Calhanoglu og Bonaventura på midtbanen gjør at laget er offensivt balansert, og Udinese er ikke så redd for AC Milan at de vil legge seg bakpå. De 3 siste oppgjørene på Dacia Arena har endt med 3 mål eller mer. ODDSTIPS: Over 2.25 til 1.80 hos Unibet

BENEVENTO – NAPOLI, kl 20:45

Det ble ikke mye forbedring selv etter de 2 seirene for Benevento. Tapt sine siste 2 med 3-0. Keeper Belec med hodemist sist og rødt kort, må stå over. Napoli i meget god form, vinner på bra og dårlige dager. Henter seg inn igjen mot Bologna etter å ha sluppet inn 1-0 etter 1 min, vinner 3-1.

Benevento er litt bedre på hjemmebane, men Napoli skal vinne denne enkelt. Bakover er Benevento så svake at det ikke skal holde, de har sluppet inn 49 mål på sine 22 kamper. Hvis de ikke undervurderes her bør det bli en stor seier for Napoli i meget bra form. Er ett Campania-derby som kan gi Benevento litt ekstra motivasjon, men det bør ikke holde. Tips: 0-4

04.02

LAZIO – GENOA, kl 20:45

Lazio tapte sist mot AC Milan med 2-1, men kunne fort ha fått med seg noe, de styrte andre omgangen. Ligger fortsatt på 3. plass. Solide på hjemmebane, tar seg lett av lag på nedre halvdel, 5-1 mot Chievo og 4-0 mot Crotone. Genoa fortsetter å spille gjerrig, tapt sine siste 2 kamper med 1-0 nå, tapte mot Udinese hjemme sist.

Genoa er faktisk bedre på bortebane en hjemme, og vil prøve å parkere bussen og stenge igjen her. Har 3-4-4. Klarte seg ganske bra mot Juventus for 2 runder siden, tapte bare 1-0. Lazio med Felipe Anderson tilbake som var meget god mot AC Milan, Milinkovic Savic ute med suspensjon, Immobile er tilbake. Hjemmeseier, men Genoa kan stå imot i perioder. Lazio kommer til å dominere ballbesittelsen og skaper mye trykk på vingene med Luis Alberto og Anderson. ODDSTIPS: Lazio over 5.5 cornere til 1.78 hos Unibet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s