Oddstips: Alaves v Celta Vigo

Dagens godbit, i iallefall oddsmessig, finner vi i baskerland der Deportivo Alaves tar i mot Celta Vigo.

Hjemmelaget begynte sesongen med å spille meget konservativt, eller anti-fotball som noen røster vil kalle det. Etter at Aberlardo Fernandez overtok har det vært en helomvending, både med antall mål og poengmessig . De har hele 6 seire på de siste 7 hjemmekampene, og har under denne perioden faktisk vært et underholdende lag offensivt. Alaves også fått et friskt pust i form av Guidetti, som har gitt mer rom for de andre offensive spillerne hos dagens hjemmelag. Alaves mønstret et meget imponerende forestilling sist serierunde, da de «bare» tapte 2-1 på mytiske Camp Nou.

Ahh Celta Vigo, hvor skal man begynne? En av mine personlige favoritter i La liga. Aspas og Sisto krydrer et herlig offensivt høy oktan angrep. Poengmessing har det også vært en grei sesong. De ligger foreløpig på en 7 plass, rett bak Sevilla. Dagens kamp byr på en voksen utfordring for Celta, som trenger poeng for å kunne kjempe om Europatur neste sesong. De håper selvfølgelig å fortsette medgangsbølgen, med 3 seire på rad. Dagens kamp blir som sagt en hard nøtt. Nøkkelen for å få seg en resultat fra baskerland, blir det offensive spillet, som er et av de bedre i La Liga når det flyter.

Denne kampen kommer til å handle om hvem som klarer å begrense de offensive spillerne til det andre laget. Synes dog den defensive kompetansen til noen av lagene er særlig imponerende. Dette gjelder spesielt Celta Vigo, som har produsert over 2.5 mål i hele 72% av kampene. Alaves har også vært involvert i over 2.5 mål i alle de 4 siste kampene sine. Sisto, Aspas og Guidetti lukter mål lang vei. Synes oddsen er meget spiselig. Mitt spill blir derfor: over 2.5 mål @ 2.08 hos Pinnacle sports med 6 enheter.

Lykke til ved rygg!

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s