Premier League | Tirsdag 30.jan

Javier-Chicharito-Hernandez-West-Ham

Tirsdag spilles det tre kamper i Premier League. Bunnlaget Swansea møter Arsenal på  hjemmebane, imens Liverpool gjester et formsvakt Huddersfield.

Crystal Palace kan med seier i kveld klatre forbi West Ham på tabellen. Lagene møtes på London Stadium klokken 20.45, men David Moyes har ingen enkel oppgave når han skal ta ut sin 11’er i kveld. Hele 9 spillere ryktes å være utilgjengelig, der 7 av de allerede er bekreftet ute -Anautovic, Carroll, Lanzini, Masuaku (rødt kort), Fernandes, Obiang og Reid.
Alle er spillere som er gode nok til å starte på et toppet West Ham-lag, og med mulige frafall i Antonio og Fonte i tillegg, blir det ingen enkel oppgave mot et sterkt Palace-lag. Gjestene bare har tapt mot Huddersfield og Arsenal på de 14 siste kampene.

West Ham v Crystal Palace

Oddstips: B

Swansea v Arsenal

Får Wenger mer å juble for i kveld? Arsenal kommer rett fra en god opplevelse hjemme mot Chelsea. Kampen var akkurat det svaret Wenger håpte å få etter at Sanchez forlot laget til fordel for Manchester United. I retur har The Gunners fått inn Mkhitaryan, en spillertype som passer mye bedre inn i Arsenal enn Man United.

Kanskje får vi se armeneren fra start i kveld?

Probable Lineup:

HØØØD.png

Oddstips:
Leroy Fer får kort

Huddersfield v Liverpool

Oddsen ser veldig riktig ut på denne kampen. Målscorerspill på hjemmelaet kan være aktuelt (Liverpool har sluppet inn 10 mål på de siste 6 kampene. men alt i alt bør gjestene normalt ta med seg tre poeng i denne kampen.

Liverpool har tapt to kamper på rad (Swansea og WBA), og i kveld må de vinne for å henge med i toppen.

Oddstips: Begge lag scorer – 2.06 hos COOLBET

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s