Oddstips: West ham v Crystal Palace

Forrige bloggspill satt som et skudd. Ser ut som bettingformen begynner å normalisere seg, noe som er godt for lommeboken, selvtilliten og dere.

Vi skal i dag bevege oss fra basket over til oss anglofile sin beste venn, premier league.  Nærmere bestemt skal vi til London Stadium der vi får servert et saftig oppgjør mellom to middelhavsfarere i poengnød.

oddsen 1×2 og asian linjene frister ikke veldig. Synes det er en kamp som er vanskelig å spå utfallet. Kan si meg enig i at Palace er små favoritter med tanke på fraværende hos West ham, men å spille Palace @ 2.53 på bortebane frister ikke veldig. Derimot er overspill oddsen mer spiselig. ( ligger på 2.20 atm) Oddsen er nok satt såpass høyt på grunn av at Lanzini og Arnatouvic er ute. Synes dog markedet har overvurdert disse skadene en smule.  Masuaku og Obiang er også ute, noe som svekker West Ham bakover. Obiang er en spiller som er litt undervurdert etter min mening. Spesielt den defensive delen av spillet, der han har en av de høyeste prosentene suksessfulle taklinger i  pl (91%),  I tillegg til fraværene bakover, har West ham gått over linja 5 av de siste 8 kampene. og scoret i 9/12 hjemmekamper. Som en liten kuriositet endte forrige møte mellom lagene med et 2-2 resultat.

Man kan spørre seg om hvordan West ham skal score uten de to offensive krumtappene . Svaret mitt på dette blir forsvaret til Crystal Palace. De har bare holdt nullen 3 ganger på bortbane denne sesongen. Siste 4 kampene på utebane har endt med hele 13 mål tilsammen, da er også 0-0 kampen mot City tatt med i betraktningen.

To lag som trenger poeng, vil mest sannsynlig gunne på for 3 p i kveld. Jeg synes som sagt overn frister veldig. Mitt spill blir derfor som følger: over 2.5 mål @ 2.20 5 enheter hos pinnacle sports.

Lykke til ved rygg!

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s