Oddstips: Pelicans v Clippers

Dagens investering tar oss til New Orleans, der Pelicans tar i mot Clippers. Forventer en tett og høytscorende kamp. totalen ligger foreløpig på 228 poeng, noe som er korrekt etter min mening. Men jeg har likevel funnet en posisjon i kampen, som jeg mener er verdi.

Clippers er skikkelig i dytten for tiden, med 7 seire på de 10 siste kampene. Mye skyldes Lou Williams som har vært on-fire denne sesongen. Dette eksalterte sist match da han regnet inn 40 poeng. Clippers lener seg en del på han, og Lou er nok nøkkelen til denne kampen. Da passer det perfekt at han ble vraket til All-star kampen, noe som forhåpentligvis kommer til å vekke jækelen i han.

Pelicans er også inne i en god periode, med 4 strake seire. Det to hodede monstret med Cousins og Ad har virkelig begynt å bite fra seg. Derfor var det meget ubeleilig at Cousins pådro seg en skade, som kommer til å sette han ut av spill for resten av sesongen. Dermed mister monstret det ene hodet, men Ad kan godt bære dette laget på skuldrene- en stund i alle fall. Jeg tror dog dette kan bli tøft, da Cousins sprer gulvet og er en strålende på å ta rebounds, som tar mye av belastning fra Ad sine skuldre.

Med  Cousins ute, så har jeg denne kampen som en såkalt 50/50. Oddsen på borte ml er dog hele 2.08, noe jeg synes er en smule høyt. Mitt spill blir derfor:Clippers ml @ 2.05 6 enheter hos pinnacle sports.

Lykke til ved rygg!

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s