Oddstips: Athletic vs Eibar

Det er duket for et saftig baskerderby på San Mamés, da to formlag barker sammen. Jeg anbefaler alle å få  med seg denne kampen kl 21.00 i kveld. Forventer et tett og spennende oppgjør, men vi skal likevel ta en posisjon i kampen.

Athletic har hatt et meget godt tak på Eibar- 5 av siste 6 har endt med seier. Formen til hjemmelaget har også vært på oppadgående kurve med 2 seire og 3 uavgjort på de 5 siste, og man er også ubeseiret siden November. Det har riktignok vært en del uavgjorte kamper, men det er en imponerende rekke uansett. På skadesiden er Kepa, De Marcos, Balenziaga og Munian ute.

Eibar på har også hatt en god periode, og befinner seg på en imponerende 8 plass på tabellen. Det er dog spesielt på hjemmebane at man har sanket brorparten av poengene. På utebane står Eibar med 3 seire, 1 uavgjort og 5 kamp. De spilte også kamp for 4 dager siden mot Malaga, en kamp som endte 1-1. Til dette oppgjøret mangler man Paulo Oliveira, Pedro Leon og Sergi Enrich.

Tar man med betraktningen at Eibar sliter på bortebane, har mindre hvile, sliter mot Athletic og formen til hjemmelaget, så holder tror jeg det er fin sjanse for hjemmeseier her. Derby lever dog ofte sitt eget liv, og det er nok noe av grunnen til at oddsen er som den er.

Som dere har forstått så skal vi på hjemmelaget her. Mitt spill derfor Athletic rak @ 2 med 6 enheter hos pinnacle sports.

Lykke til ved rygg!

Leave a Reply