Oddstips: Okc vs Wizards

Etter en meget tung januar måned gyver vi igjen løs på en NBA-investering . Skal prøve å bygge videre på en roi som ligger på cirka 5% på det store marked i NBA.

Nattens spill tar oss til Oklahoma, der Thunder tar i mot Wizards. Dette er i utgangspunktet to lag jeg har holdt meg unna pga uforutsigbarheten disse lagene representerer.  Men i natt skal vi ta en posisjon på Thunder.

Okc har som sagt vært meget ustabile. Men de har bygget opp en streak på 5 seire, og ser ut til å være inne i en god periode. De har også vært gode hjemme med 8 seire på de 11 siste kampene. i skrivende stund er det heller ikke meldt om noen skader hos Okc.

Wizards er et lag det ikke er mulig å bli klok på. Fullt av talentet, spesielt backcourten bestående av Wall/Beal er dødelig. Allikevel er det noen som skurrer i laget fra Washington. Synes ikke kjemien i laget virker å være på topp. Det er spesielt på bortebane dette har gitt seg utslag, da Wiz taper med hele 2.3 poeng i snitt. De tapte også stort sist bortekamp mot mavs. Det er heller ikke noen nevneverdige skadeproblemer hos Wizards.

Spiller Okc opp mot sist beste, skal de rett og slett være et bedre basket lag Wizards. Westbrook, Melo, George og Adams, er en håndfull for de fleste lag i ligaen, og et haltende Wizards har ikke det defensive talentet til å hamle opp mot dette offensive arsenalet. Det eneste som taler i mot Thunder, er at det nærmer seg all-star-pause. Dette har historisk sett skap en del rare resultater, men jeg tror Thunder vil bygge videre på trenden, å hamle opp mot et haltende hovedstads lag.

Jeg tror den sterke hjemmeformen til Okc fortsetter mot et Wizards med ditto dårlig form (1-8 ats på de 9 siste). Mitt spill i natt blir da: Okc ml @ 1.55 hos pinnacle sports.

lykke til ved rygg!

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s