Oddstips: Las Palmas vs Valencia

Hei bloggen, eller hva man nå pleier å si. vårt forrige spill endte rødt, dessverre. Kampen mellom Okc-Hornets lå godt an til pause, men en forferdelig 3 quarter, ødela alt av sjanser for overspillet vårt. Vi skal spille inn de tapte enhetene, ingen bekymring. Dagens innlegg tar oss til Gran Canaria, nærmere bestemt Estadio Gran Canaria, og kampen mellom Las Palmas og askeladden Valencia.

Paco Jemnez og Las palmas kommer fra et stygt 6-0 tap borte mot Girona. Det er for tidlig å konkludere, etter at Paco Jemenez overtok har det blitt tre tap og en uavgjort. 1-2 mot Eibar, 4-0 for Valencia i copa de rey og de brutale 6-0 tapet forrige helg. Jeg har sett alle kampene under Paco, og de har ikke imponert meg nevneverdig. Spesielt den defensive samhandlingen virker ekstremt ustabil ( hvis man skal være grei) Store avstander mellom leddene og lunkene returløp, er aldri en god kombinasjon for god defensiv fotball. Offensivt har man en ensom ulv i Viera som prøver så godt han kan, men han kan ikke vinne kampene egenhendig. Det hjelper heller ikke at Sergio Samper er langtidsskadet.

Valencia har hatt en forrykende første halvdel av sesongen og står med en saftig 3 plass.Det har dog dabbet litt av i de siste, med 2 tap og en uavgjort på de siste 6 kampene. Forklaringen fra Valencia spillernes forklaring er lag har funnet av hvordan de skal forsvare seg mot dem. historisk sett så tviler jeg på at Las Palmas har knekt denne koden. Den offensive sprengkraften med Guedes, Zaza og Rodrigo Moreno med fleer, skal bli en såkalt håndfull for det vaklende forsvaret til Las Palmas. Legger vi i tillegg til grunn  fotballfilosofien til Paco ( angrep før forsvar) så tror jeg dette blir en målrik affære. Det forrige oppgjøret dem i mellom kan være en pekepinn på styrkeforholdene mellom lagene- endte 4-0 Valencia. Ja, jeg vet at hver kamp lever sitt eget liv, men kampen må tas med i vurderingen.

Jeg tror et høytflyvende Valencia skal klare å hamle opp med et vaklende Las Palmas. Oddsen er en smule høyere enn hva jeg hadde tenkt meg på forhånd. Spillet blir da som følger: Valencia -0-75 @ 2.04 hos pinnacle sports har en god følelse på at denne oddsen vil være høyere en sluttoddsen- derfor innlegget kommer såpass tidlig.

Lykke til ved rygg!

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s