NBA-tips: Grizzlies vs Pelicans

Da var juleferien over, og håper alle hadde en fortreffelig jul/nyttårsfeiring. Nå som festlighetene er over for denne gang, skal vi opp på hesten, å starte 2018-grinden.

Årets første Nba-bloggspill  tar oss til Memphis, der Grizzlies tar i mot Pelicans.

Etter en god start på sesongen har Grizzlies slitt voldsomt (12 seire og 27 tap) Mye av dette henger sammen med skaden til Mike Conley. De har tapt hele 21 av siste 26 med han ute. Conley er katalysatoren i laget, uten han blir de hakk i plata. I tillegg er Parsons usikker til denne kampen. Parsons er en essensiell brikke i Grizzlies hovedvåpen, forsvaret.

Mye tyder på at Grizzlies har behov for å gå inn  i en rebuild-fase. Deres største stjerne- Marc Gasol virker  små-frustrert, og om en trade skulle skje, så blir jeg ikke overrasket.

Pelicans på en annen side har hatt en ok sesong ( 20 seire og 19 tap) Mye av dette skyldes det tohodede- monstret bestående av  Demarcus Cousins og Antohny Davis. AD er meget usikker til denne kampen, så må  Jrue Holiday, Rondo og E`twaun Moore og gjengen steppe opp. Noe som taler sterkt i Pelicans sin favør, er at de er gode mot svake lag. Pelicans er 9-0 ATS i de siste 9 bortekampene mot lag med  hjemmescore på under .400 %. De er også hele 13-3 ATS i deres siste 16 bortekamper mot lag med negativ hjemmescore.

Som du sikkert har skjønt skal vi hoppe på Pelicans i dag. Selv uten Ad, så synes synes jeg 1.93 er en smule høyt. Jeg tror Cousins og co, skal ha gode muligheter å forsette trenden mot tapende hjemmelag . Spillet vårt blir da som følger: New Orleans Pelicans Moneyline @ 1.93 6 enheter hos Pinnacle sports. hvis AD spiller kan man vurdere å fylle på med 2-3 u.

Lykke til! og husk: Sportsvinestemt is a bitch and then you die. 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s