Oddstips – Amerikansk outsider

strong-classic-stage-for-bjornsen_6489.jpg

Damene skal i ettermiddag ut på den nest siste etappen av Tour de ski. Feltet er en god del tynnere enn det vi ser i vanlige verdenscuprenn, og derfor benytter jeg sjansen til å prøve meg på en formsterk outsider.

Stina Nilsson vant tilsvarende etappe i fjor, men den svenske superspurteren er en av flere som ikke er på start i dagens renn.

Weng og Østberg er de to store favorittene på dagens etappe, med finnene Parmakoski og Niskanen som de to antatt sterkeste utfordrerne. Nordmennene har naturlignok ekstremt lav odds på å komme på pallen, men om Weng ikke greier å sprenge feltet er det mange som kan bli småskumle mot slutten.

Sadie Bjornsen virker å være i kjempeform. Hun tok en sterk 3.plass på 10km i Lenzerheide, og har en god avslutning. På klassisk sprint har hun en 2. og 3. plass i verdenscupen denne sesongen. Leverer hun opp mot sitt beste i dag er hun en mulig pallkandidat. Med 11 i odds hos bet365, er det absolutt verdt en innsats på amerikaneren. Prøver også ørlite på at hun vinner til 126, selv om det skal ekstremt mye til. Coolbet har til sammenligning 25 på at hun vinner, og de fleste spillselskap som tilbyr 1-3 på dagens 10km ligger rundt 6-7 i odds.

Vi krysser fingrene for gode amerikanske ski og Sadie Bjornsen i knallform!

Sadie Bjornsen 1-3 (11.00) 2u

Sadie Bjornsen (126) 0.25u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s