Serie A preview – serierunde 20

05.01

CHIEVO – UDINESE, kl 18:00

Udinese og Massimo Oddo har vært ligaens snakkis den siste måneden, hvor den nyansatte treneren har satt fyr på sitt lag med 5 strake seire og er helt oppe på 7. plass. Det er sterkt med ett lag som ble spådd av noen til nedrykk. Chievo durer på i midten av tabellen, men formen i det siste er urovekkende med 0-1-4. Chievo uten Castro, Meggiorini og Gamberini. Scuffet, Angella og Adnan usikker for Udinese.

Vanligvis ville Chievo ha gode sjanser til seier her, men sånn ståa er nå er Udinese favoritter. De kan ikke vinne hver kamp, men nå er de i fantastisk form og klarer ikke å stoppe å score. 3-5-2 formasjonen har fungert perfekt, hvor de slo Bologna 2-1 borte sist kamp. Tips: 1-2

FIORENTINA – INTER, kl 20:45

Etter en tung periode for Inter har de virkelig mistet taket på toppen. 4 kamper uten seier er urovekkende, selv om de har møtt 2 storlag som Juve og Lazio. Fiorentina kommer fra 1-1 mot AC Milan, hvor de mistet ledelsen på slutten. Gaspar og Hristov mangler for Fio. Inter uten Ambrosio, Vanheusden og Miranda.

Inter er i dalende form, og hjemme sist mot Lazio var det faktisk bortelaget som fortjente seieren. 1 scoring på 4 kamper er tynt fremover. Fiorentina i grei form med 7 kamper uten tap, men 5 av dem har endt uavgjort. Greie hjemme med 4-3-2. Inter har presset på seg her etter en dårlig periode, kan bli målfattig, 2 mål på siste 4 for Fiorentina. ODDSTIPS: Under 2.5 til 1.92 hos BET365

06.01

TORINO – BOLOGNA, kl 12:30

Etter cuptapet mot Juventus i cupen for Torino måtte Mihajlovic gå av, ny trener er rutinerte Mazzarri. Gjort det ok i serien, ligger på 10. plass. 0-2-1 på siste 3. Bologna falt litt av toppen etter en god sesongstart, ligger på 12. plass, men er bare 3 poeng bak 7. plass. Ljajic ute med skade. Usikre er Ansaldi, Belotti, Barreca, Lyanco og Edera. Bologna mangler Masina og Da Costa.

Torino med noen svake kamper de burde ha vunnet i det siste, tapte 2 poeng etter å ha ledet 2-0 mot Spal, greide bare 0-0 mot Genoa. Bologna ganske bra borte med 5-0-4. Torino bare vunnet 2 av sine 9 hjemmekamper. Oddsen for lav på Torino her, særlig hvis de mangler sine usikre spillere. Ny trener Mazzarri kan dog gi effekt. Tips: 1-1

AC MILAN – CROTONE, kl 15:00

Viktig comeback for AC Milan sist borte mot Fiorentina i kampen som endte 1-1, men de rødsvarte trenger mer en uavgjorte. 1-4-3 på siste 8 i serien, Gattuso har ikke løftet dette Milan-laget. Crotone har sett bedre under ut med ny trener Zenga, var nære poeng mot Napoli sist, tapte 0-1. Conti, Kalinic og Storari mangler for AC Milan. Abate og Mauri er usikre. Crotone mangler Tumminello og Simic.

Gattuso har hatt noen fine opplevelser som trener, slo Inter i derbyet i Cupen seier mot Bologna, men ellers er de samme problemene der som var tilfelle under Montella. Crotone elendige borte med 1-1-7, men har jobbet mye med defensiven i det siste. Keeper Cordaz har stått frem med kjemperedninger de siste kampene. Kan klare å holde ett svaktskytende AC Milan unna en stund, hvor AC Milan har slitt veldig mot lignende lag i det siste (Hellas Verona, 0-3 tap). Må likevel tro at AC Milan skal vinne her. Tips: 2-0

BENEVENTO – SAMPDORIA, kl 15:00

Etter 18 kamper uten seier fikk Benevento endelig sin første mot Chievo sist i en hardt kjempet 1-0 seier, men fornyet kontrakt er fortsatt 11 poeng unna. Etter 5 kamper uten seier tok Sampdoria endelig en seier igjen sist hjemme mot SPAL, hvor de lenge slet men fikk uttelling på overtid. Antei, Iemmello og Lazaar ute for Benevento. Parigini usikker. Puggioni og Zapata usikker.

Benevento får nok selvtillit etter seieren sist, alle har dømt dem nord og ned og de har ingenting å tape. Det var fortjent at de fikk sin seier tilslutt hvor de har spilt en del jevne kamper de ikke har fått noe ut av, men de har også mange kamper hvor de har vært elendige og tapt stort. Sampdoria har begynt å score igjen med 4 på siste 2, Quagliarella på topp har virkelig funnet scoringsformen. Selv om Sampdoria er svake på bortebane med 2-3-4 skal de vinne denne kampen, og oddsen er fin. Benevento sin seier kom også mot ett svakt Chievo. Hjemme åpner de seg mer og det kommer til å bli lettere for Samp og utnytte det svake forsvaret de har. ODDSTIPS: Sampdoria-seier til 2.10 på BetHard.

GENOA – SASSUOLO, kl 15:00

Sassuolo har virkelig våknet med ny trener Iachini, 3-1-0 på siste 4 står de med. Har imponerende resultater med 1-1 mot Roma og seier mot både Inter og Sampdoria. Ganske bra på bortebane med 4-1-5. Genoa har blitt veldig solid defensivt i det siste, 0-0 mot Fiorentina og Genoa på bortebane i det siste. Sliter i bunnen på 16. plass. Genoa mangler Migliore. Sassuolo uten Letschert og Adjapong.

Genoa meget svake på hjemmebane med 1-2-6. Har bare scoret 15 mål i år, er der problemet ligger. Pandev og Lapadula på topp har vært svake. Ofte lite mål i Sassuolo sine kamper også, Matri på topp er nesten den eneste som gjør mål. Tips: 0-1

NAPOLI – HELLAS VERONA, kl 15:00

Napoli leder fortsatt ligaen, slet seg til en 1-0 seier mot Crotone sist. Røk ut i cupen mot Atalanta, men stilte ganske reservepreget. Hellas Verona med tap mot Juventus, holdt uavgjort helt til siste 20, men det rakk ikke. Ghoulam og Milik ute for Napoli. Giaccherini usikker. Bianchetti, Zaccagni og Cerci ute for Hellas. Fares og Cherubin usikre.

Hellas Verona har gått på 2 stortap etter 3-0 seieren mot Milan, den seieren var ikke tegn på noe bedre. Pecchia er fortsatt trener men sitter utrygt. 1-3-5 på bortebane. Napoli skal bare ta denne kampen ganske enkelt. Tips: 3-0

SPAL – LAZIO, kl 15:00

Spal har ligget på 17. plass, like over streken, nesten hele sesongen. De smaler litt poeng her og der. 2-2 mot Torino og ett overtidstap mot Samp sist gir lite poeng, selv med ganske bra prestasjoner. Lazio med 0-0 borte mot Inter sist, i en kamp de fortjente seieren. Før det hadde de 10 mål på 3 kamper. Mora, Costa og Konate mangler hos SPAL. Lazio er uten Caiceido, Gennarro, Mauricio og Marchetti.

Felipe Anderson er tilbake for Lazio og ser frisk ut, fremover er det lovende med Immobile og særlig Milinkovic-Savic som herjer. Andre beste bortelaget med 7-2-1. SPAL ganske fine hjemme med 2-4-3. 1-3-0 på siste 4 der. SPAL har potensiale til å spille jevnt med mange, men Lazio er i fin form og har mye mer kvalitet i laget. Trener Inzaghi er ikke treneren som lar laget sitt undervurdere noen heller. Tips: 1-3

ROMA – ATALANTA, kl 18:00

Roma ligger ok plassert på 4. plass, men 1-1 kampen hjemme mot Sassuolo sist var skuffende. Før det ble det ett 1-0 tap mot Juventus i en kamp de fortjente mer. Atalanta kommer fra 1-2 seier borte mot Napoli, de slutter aldri å imponere, selv om Napoli rullerte en del. I serien skuffet de veldig og tapte 1-2 på hjemmebane mot Cagliari, dog noe ufortjent.

Litt kritikk har kommet mot Di Francesco og mot hans Roma, hvor det klages på det offensive. 2 mål på siste 4 ikke imponerende, hvor spiss Dzeko er inne i en måltørke. Atalanta har som bevist muligheten til å yppe seg mot storlag, noe de blant annet har gjort mot Lazio, Napoli og Juventus. Tror at Atalanta kan henge bra med her. Tips: 1-1

CAGLIARI – JUVENTUS, kl 20:45

Viktig seier for Cagliari sist borte mot Atalanta, men de var ganske heldige i sin 2-1 seier. 5 poeng over streken er på skjema for Diego Lopez og co. Juventus med 5-2-0 siste 7, og maskineriet har begynt å rulle. Tok seg lett av Hellas med 3-1 sist. Dessena, Miangue og Pedro. Howedes ute for Juve. Buffon, Cuadrado og De Sciglio usikre.

Cagliari greie på hjemmebane, 3-1-5. Scorer lite mål, 18 på 19 kamper. Juventus har fått i gang maskineriet nå, Dybala har fått spille igjen og leverer, Costa scoret i cupen mot Torino. Juventus skal ta denne greit. Bortekamper lik denne har de slått Hellas 3-1 og Bologna 3-0. De har også vunnet de siste 6 kampene bortekampene mot Cagliari. ODDSTIPS: Juventus -1.5 til 2.02 hos CoolBet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s