Oddstips: Carabao Cup

arsenal-leicester-110817zq
I kveld spilles de to første kvartfinalene i Carabao cup når Arsenal tar i mot West Ham hjemme på emirates, og Manchester City gjester King Power. Kan Leicester stoppe Guardiola & co, eller blir det nok en maktdemonstrasjon fra de lyseblå?

Arsenal v West Ham

Det har vært et tøft program de siste ukene, og tøffere skal det bli. Fredag er det storkamp mot Liverpool som venter for The Gunners og deretter det tettpakkede juleprogrammet. Men først skal Arsenal spille kvartfinale og London-derby hjemme mot West Ham i kveld. Det ser ut til at Wenger kommer til å stille med et ganske reservepreget lag til kveldens kamp. Ut i fra det han har sagt til arsenal.com, kan vi allikevel forvente et relativt slagkraftig lag, selv om han naturligvis har tenkt å spare de største «stjernene».

«Some players are a little bit on the edge. I think as well that we have so many quality players who did not start on Saturday, so you cannot say that you prefer to play a player who has played three games in six days to a guy who is at the same level and is completely fresh. The players who will start are basically all international players, so that’s why I think [squad rotation] makes sense. You have as well to show the trust and the confidence that we have in the players who did not start last week»
-WengerAlexandre-Lacazette-Arsenal-Transfer-Arsene-Wenger-825157.jpg

Arsenal har holdt nullen hele 9 av 14 ganger på Emirates denne sesongen, og åtte av de kampene har de vunnet. De har kun tapt mot Manchester United på hjemebane og avgitt poeng til Crvena zvezda, i tillegg til at det måtte ekstraomganger til for å  avgjøre kampen mot Norwich.

Spillerne som får tillit i kveld er uthvilt og skal kunne slå greit fra seg. Oddsen på at Arsenal vinner ser fair ut, men jeg liker oddsen på at de vinner og holder nullen.
Betsafe tilbyr pene 2.80 på det aktuelle spillet, noe som prøves med en grei innsats.

Oddstips:
Arsenal + BTTS NO
2.80 | 5 units | @Betsafe

SPILL HER 

100% Bonus opptil 10.000kr hos BETSAFE!

Leicester v Man City

Ustoppelige Manchester City gjester King Power, men kan Claude Puels menn tukte de lyseblå i kveld? Carabao cup betyr nok mer for vertene enn det gjør for Manchester City, som enda har tre andre konkurranser å tenke på.

Styrken til gjestene er at de beste reservene også er verdensklasse, men det spørs også litt hvor reservepreget laget blir i kveld.

Jeg tror vi får servert ett fyrverkeri av en kamp, med kontringsstyrken til Leicester og det fantastiske angrepet til Manchester City. Jeg tviler på bortelaget går målløse av banen i kveld, og tror Leicester må score to for å vinne. Samtidig så lurer det kanskje en liten bombe i denne kampen?

I stedet for å prøve ren H til 6-6.50 så setter jeg en liten unit på Hjemmeseier + begge lagene scorer!

I tillegg til langskuddet spilles også over 1.25 mål hos Pinnacle til 1.98 (1.omgang)

Oddstips:
Over 1.25
1.98 | 6u | @Pinnacle

Leicester + BTTS
10 | 1u |Coolbet

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s