Skiskyting: Jaktstart i Hochfilzen!

hochfilzen women pursuit (15 of 49).JPG

12.5km Menn

Johannes Thingnes Bø knuste alle på gårsdagens 10km Sprint, og selv om Martin Fourcade skjøt feilfritt, måtte han se seg slått med hele 12.1 sekunder i mål. På pallen fikk Bø og Furcade følge av slovenske Jakov Fak.

Med hele 46.6 sekunder ned til fjerdemann Simon Schempp, skal mye gå galt om Bø skal havne utenfor pallen i dag, det samme gjelder Fourcade. Trolig kommer de to store kanonene til å kjempe om seieren, imens resten av feltet kjemper om den siste plassen på pallen.

Oddsen på Bø mener jeg er noe høy med den langrennsformen han har vist i starten av sesongen. Skytingen i Östersund var ikke imponerende, og 6 bom ble fire for mye. I morgen tror jeg han vinner med 17/20 treff eller bedre.

Bø vinner
2.75 (5u)
Bet365

Dagens langskudd er Anton Shipulin. En mann som aldri skufer på jaktstarter, og i morgen har han muligheter til å snike seg med på pallen. 6 i odds på russeren er veldig spillbart, og han kommer uten tvil til å være med å kjempe om

images.jpg
Anton Shipulin

pallplassen til slutt.

 

Shipulin 1-3
6.00 (3u)
Bet365

10km Kvinner

Kvinnenes jaktstart blir fort en spennende konkurranse. Domracheva har ett solid forsprang, men bak henne kommer løpere tett i tett. Kaisa Makarainen på en sjetteplass kan gå seg opp mange plasser om hun holder roen på standplass. Laura Dahlmeier går ut like bak Solemdal, med knappe 40 sekunder opp til pallen. Domracheva har bra fart i sporte og er uten tvil en stor favoritt.

Coolbet ligger hele .45 høyere enn Unibet, og det er høyt nok til at vi setter en liten innsats på henne. I tillegg er dagens langskudd på tyske Denise Herrmann. 15 i odds på

MV5BNGI3Yjk5NDAtZTMwMy00ZTgyLTk2NWMtYTNlNDVlNDE0MWUzXkEyXkFqcGdeQXVyMTgxOTIzNzk@._V1_.jpgat hun ender på pallen. Hun har kapasiteten til å gå monsterløp i sporet, og treffer hun bra på standplass kan hun gå seg opp ekstremt mange plasser. Vanskelig utgangspunkt, men verdt ett lite forsøk.
Domracheva

2.25 (6u)
COOLBET

Herrmann 1-3
21.00 (0.5u)
Bet365

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s