Oddstips Premier League

PLPLPL

Bournemouth DNB

Tror på en jevn batalje når Crystal Palace tar i mot Bournemouth klokken 16:00 i dag. Gjestene har bare tapt tre av de siste 10 kampene, og det mot Chelsea, Tottenham og Burnley. Hjemmeforen til Crystal Palace er solid, men til 3.15 på DNB synes jeg Borunemouth er verdt en liten innsats.

3.15 (4u) @unibet

Stoke +0.5 (1H)

Tottenham inne i en dårlig periode. Enten så lugger det fra start, eller så går de ut i hundre og dreper kampen i første omgang. Det siste tror jeg mindre på med tanke på formen til Spurs.  Stoke kommer fra en positiv seier mot Swansea sist og øyner nok muligheter i denne kampen. Over 2.00 i odds på Stoke +0.5 prøves med grei innsats her.

2.25 @SBOBET (4u)

Under 0.75 mål (1H)
Swansea v WBA

Det skal mye til for at vi får to mål i første omgang i denne kampen. Det kan fort komme et mål ila de første 45 minuttene, men ser or meg en stillingskrig mellom to småkjedlige lag her. u0.75 til 1.95 hos Unibet Spilles

6u

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s