Tottenham v Crystal Palace

harry-kane-premier-league-crystal-palace-v-tottenham-200816_xcrlzk2aifke1fg7yz0owyx8i

Med to toppoppgjør senere på dagen, har Tottenham en gyllen mulighet til å kneppe innpå Manchester-lagene, eller eventuelt få en liten luke ned til Chelsea og Arsenal.

Spurs møter jumboplasserte Crystal Palace som enda har til gode å score på bortebane i år. Gjestene skal ikke undervurderes, selv om de har sett ganske begredelige ut til nå denne sesongen. Det har vært noen unntak, ett av de da de tok alle tre poengene med selveste Chelsea på besøk.

Hjemmelaget kommer inn til kampen med en enorm selvtillit etter å ha feid Real Madrid av banen i midtuken, og spiller de på samme måten i dag får vi trolig ett lignende resultat. Fullt mannskap og «main man» Kane på topp. Det skal etter alle solemerker ende med en komfortabel H.

Jeg tror vi kan få se to scenarioer i denne kampen. Enten går spurs ut i hundre, dominerer kampen fra første spark på ballen, og dreper den til pause. Eller så blir det en jevn kamp som lever helt til siste spilleminutt. Tottenham er eksperter på 1.omganger, og scorer mer enn de gjør i de siste 45 minuttene, noe som er ganske uvanlig. Prøver ett lite HT-spill i denne kampen, og satser på at Kane & co går ut i hundre!

Tottenham -1.25 (HT)

3.40 (6u)

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s