Oddstips Premier League

PLPLPL

Arsenal v Swansea

Tar man Swansea sine siste bortekamper i betraktning, er det lite som tilsier at dette blir en målrik kamp. På fire bortekamper har de 2-1 i målforskjell og står med fem poeng. Arsenal hjemme er dog en helt annen historie. På Emirates har det blitt scoret 3.5 mål i snitt per kamp. Denne kampen må ende med hjemmeseier om The Gunners skal holde tritt med de andre topplagene.

Selv om Arsenal bør vinne denne kampen, er det ikke like sikkert vi får en målfest.

Under 3.5 | 1.80 (6u)

Crystal Palace v West Ham

Her kan det fort bli stillingskrig, men kommer det første målet relativt tidlig i kampen, kan det også bli en målfest. Crystal Palace må begynne å ta poeng og klatre på tabellen. På ni kamper har de bare 3 poeng, og de tre poengene kom etter en sterk hjemmeseier mot selveste Chelsea. West Ham kommer på besøk i dag med boosted selvtillit etter kampen mot Tottenham i midtuken. God odds på overspill i denne kampen. Vi prøver både 2.5 og 3.5-linjen her.

Over 2.5 | 2.30 (5u)

Over 3.5 | 4.40 (2u)

Liverpool v Huddersfield

Det siste spillet er på Liverpool. Tenkte lenge å sette på gjestene +2.0, men ender opp med å spille hjemmeseier+ begge lagene scorer. Liverpool uten både Mane og Coutinho i dag, men likevel skal de ha nok av gode alternativer på topp. Bakover derimot er det noe tynnere. Liverpool har sluppet inn klart flest mål av topplagene denne sesongen, og bare fem lag har sluppet inn flere mål så langt denne sesongen. Spår en tøff kamp for vertene, men at de drar i land en 2-1/3-1 seier til slutt.

Liverpool+BTTS | 2.85 (4u)

COOLBET

 

Leave a Reply