NBA tips: natt til onsdag 25/10

Da var det duket for et nytt bloggspill. Sesongen er en uke gammel, og man kan begynne å se konturer av hvordan lagene kommer til å se ut i år.Dagens spill tar oss til Moda Center i Portland. Vi får servert en saftig matchup mellom Portland Trailblazers og New Orleans Pelicans.

Portland har startet sesongen med 3 bortekamper. Det har endt i 2-1. Tapet kom med 3 poengsmargin mot Giannis Antentokoumpo`s Milwaukee Bucks. Alt i alt, må man kunne si at de har innfridd i sesonginnledningen . Backcourten bestående av Lillard og McCollum har hatt en fremragende start på sesongen med 23 p/ 5.3 a og 27 p i snitt. Disse to blir naturligvis nøkkelen i denne matchen, for Trailblazers.

På de andre banehalveldel finner Pelicans. Pelicans har åpnet vaklende, og har ikke imponert meg i sesonginnledningen. De står med 1-2. Tapene kom dog mot to GSW og Memphis. Det til tross for at frontcourten dems, har puttet opp sjuke stats ( Davis og Cousins) Davies står med hele 31.7 p/17.4 r og Cousins med 28.3 p og 11.7 r i snitt. De fikk seg en seier mot Lonzo Balls sitt Lakers sist, men det Lakers laget kan vi ikke regne som noen målestokk (enda)

Dette her blir en kamp om å begrense super-duoene,  til det andre laget. Davis/Boogie kommer til å dominere i painten, mens Lillard/McCollum kommer til å droppe bomber fra down town ( fra 3`ern) Hvem som kommer seirende ut av den duellen er vanskelig å si. Jeg synes laget til Blazers er mye dypere (les: Harkless, Nurkic, Aminu, Davies og Turner) Pelicans på en anne side, er et tohodet monster, eller er det mye ymse. En lineup som har Jrue Holiay som pg, Moore som shooting guard og Cunningham som power forward, er ikke et godt LAG. Pelicans er avhengig av at Davis og Cousins putter opp 30 p og 12 reb hver kveld, hvis de skal ha sjanse til å konkurrere.

Blazers har en bedre start på sesongen,hjemmebanefordel og dypere lag. Jeg tror Blazers fortsetter den gode sesongstarten og kjører spill: Blazers – 4 @ 1.83 6 u hos pinny.

Har også lagt et annet spill på det store marked: Under 207.5 p @ 1.93 i Knicks- Celtics 5 u hos pinnacle sports

Spillersprops med verdivurdering: ( dårlig limits, men dere får sette hva dere får lov til)

– Karl-Athony Towns over 22.5 p @ 8 u hos nb

– Davies over 28.5 poeng @ 1.85 5 u UB

Vucevic over 10.5 rebounds @ 1.90 6 u Betfair Sportsbook

Jordan under 11.5 p @ 5 u hos Ub

Nurkic over 9.5 rebounds @ 1.90  5 u hos bet365

Lykke til ved evt rygg!

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s