Oddstips: Betis vs Valencia

klokka 20.45 norsk tid, er det duket for en godbit på Estadio Benito Villamarin. Real Betis tar i mot Valencia, og vi hispanofile kommer til å bunkre oss i sofaen , med en saftig tortilla de patatas, å nyte denne rysaren.

Valencia står med 4 seire og 3 uavgjorte. Der 2 av u-kampene, kom på Santiago Bernabeu og hjemme på Mestalla mot Atletico Madrid. Det ser ut som Marcelino Garcia har fått den gamle storheten på rett kjøl igjen. Det er spesielt offensivt av Valencia har prestert ,der de har laget 15 mål ( bare slått av Real Sociedad og Barcelona) Zaza (6 mål)  Rodrigo ( 4 mål) har imponert meg stort. Særlig sistnevnte har virket meget frisk. Dette har resultert i landslagsspill, og mål i debuten mot Albania. Med gode pasningspillere som stortalentet Soler og Parejo bak seg, danner de sammen et høy oktan angrep, som skal bli vanskelig stoppe for mange forsvar i Primera Division.

Betis står med 4 seire, 1 u og 2 tap. Dette holder til en fin fin 6 plass etter 7 serierunder. Quique Setien sine menn har ikke tapt på 4 kamper. Dette innebærer den «loco» matchen mot Sociedad som endte 4-4! Betis har også sine styrker offensivt. Sergio  León og Sanabria står med 4 mål hver, og man sitter med følelsen at de kan score uansett motstander. Sammen med legenden Joaquín, danner de en trio det lukter svidd av.

Det er vanskelig å spå utfallet av denne matchen. Hvis jeg skulle velge ville jeg holdt Valencia som knappe favoritter. Det er derimot et overspill, som får meg til å investere noen enheter i denne kampen. Betis har dekt over linjen i 5/7 kamper, mens Valencia har spilt over i 4/7 kamper.

Over 2.75 @ 1.85 får 6 u (1.75 % av bankroll) hos pinnacle sports.

Lykke til! og husk:» in Zaza we trust»

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s