Eliteserien Runde 25 – Lørdagskampene

61929808

Lørdag 14.10

Tromsø – Rosenborg, 15:30

Tromsø ligger for øyeblikket på nedrykk, men det er kun 4 poeng opp til Kristiansund 5 plasser lengre opp på tabellen. Etter å ha gjort det ganske miserabelt i sommermånedene har Tromsø 2-1-2 siden september. Er som vanlig best hjemme, men med 5/12 uavgjort har det ikke blitt nok poeng på Alfheim til å holde seg unna nedrykkskampen. Ser ikke ut til å ha noen fravær til denne kampen.

Rosenborg stormer videre mot seriegullet! Har 9 poeng ned til Sarpsborg 08 med 6 kamper igjen å spille. Ligaens beste bortelag med 7-3-1. Skal til Russland på torsdag, men sparer nok ikke mange spillere her. De Lanlay er ute til november etter å ha skadet menisken. Helland meldte forfall til landslaget, men er nok klar til denne.

Rosenborg har ofte slitt oppe i nord, der publikum er fullstendig uenige i hver eneste avgjørelse som går i mot dem, men vant seriekampen der i fjor og gikk videre i cupen etter straffer. Tromsø varierer veldig i prestasjonene, mens Rosenborg er veldig solide. Tror det blir en hårfin B i denne kampen.

Oddstips:
Rosenborg | 2.11 | Coolbet
7u

Strømsgodset – Odd, 18:00

 

Strømsgodset har hevet seg utover høsten og står nå med 6-2-1 på sine siste 9. Tapet kom mot Rosenborg. Både Odd og Strømsgodset står med 35 poeng før denne runden, og vinneren her kan være med å kjempe om spill i Europa. Odd har vunnet 5/7 siste innbyrdes. For hjemmelaget har Tokmac suspensjon, mens Odd har tilnærmet fullt lag.

Odd sliter med å score mål på bortebane. Har et snitt på magre 0.67 mål denne sesongen. Strømsgodset har kun tapt to kamper hjemme i år, og jeg tror de også sikrer seg en seier i denne kampen.

Oddstips:
Under 2.5 | 1.90 | Pinnacle
5u

-Mats Indset


Søndag 15/10

Haugesund – Sandefjord, 18:00
Kristiansund – Viking, 18:00
Lillestrøm – Sogndal, 18:00
Vålerenga – Aalesund, 18:00
Molde – Brann, 20:00

Mandag 16.10

Sarpsborg 08 – Stabæk, 19:00

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s