Dagens oddstips

Lyon v Monaco

Monaco mangler Fabinho til denne kampen (karantene), i tillegg til at spydspissen Falcao trolig får hvile etter landslagpausen. Falcao har vært i storslag med hele 12 scoringer denne sesongen og har scoret hvert 55.minutt. Ellers stiller gjestene ett slagkraftig lag i kveld.
Lyon er inne i en dårlig periode, og står med skuffende 1-6-1 på sine siste 8 kamper (alle konkurranser). Det spekuleres også i om manager Genesio kommer til å  få sparken om ikke resultatene tar seg opp mot slutten av oktober. Vi får

Monaco+0.5 1.82
Pinnacle

Stuttgart v Köln

Stuttgart er favoritter hjemme mot tabelljumbo Köln. Gjestene har en del spillere som er utilgjengelige til denne kampen, og trenger ett resultat her etter å ha startet sesongen med bare ett poeng på 7 kamper.
Selv om hjemmelaget har startet sesongen bra, har heller ikke de imponert.og har vært veldig varierende de første sju rundene.
Vi får trolig se ett defensivt Köln-lag i denne kampen, og de bør ha greie muligheter til å få med seg poeng i denne kampen.

Köln +0.5 2.03

 

Leave a Reply