Fantasy PL: prisendringer

fpl_logo_16-17-750x300

Rett etter runde 7 var det noen få prisendringer på Fantasy, men etter tirsdagen har det vært lite å skrive om i landslagspausen. Coutinho gikk opp 0.1m i natt, i mens både Aguero og Morata gikk ned i pris i uken som var. De koster nå henholdsvis 11.5m og 10.3m. Mange populære spillere økte i pris tidligere i uken, og flere øker trolig i løpet av den kommende uken også.

Prisøkninger forrige uke (0.1m):
Monreal £5.5M
David Silva £8.5M
Jesus £10.5M
Davies £5.9M
Ward £4.6M
Stones £5.6M
Kane £12.7M
Doucouré £5.3M

Prisendringer til tirsdag:

Trolig går ingen opp eller ned natt til tirsdag, men det er mulig at Hegazi og Mooy går ned 0.1m.

Bytte inn?

Hazard startet sesongen med en skade. Herjet mot Atletico, men var noe anonym i møtet med Manchester City. Chelsea har ett ganske enkelt program i vente, og da kan det bli mange poeng på Hazard! Til 10.5m er han en spiller mange bør se opp for. Med en eierandel på bare 3.5% kan han fort stige voldsomt i pris også.

Lacazette er Arsenals spydspiss, og med Morata ute er han det billigste alternativet av spissene på storlagene. Kombinert med noen enkle kamper i vente, er han ett godt alternativ. Andre Arsenal-spillere som er mulig å vurdere på Fantasy er Kolasinac og Ramsey.

Azpilicueta er veldig aktuell av samme grunn som Hazard. Mange enkle kamper som venter, og er billigere enn landsmannen Alonso. Men man skal også se opp for Alonso, det kan fort bli en del poeng på den dyre forsvarspilleren de kommende ukene.

Bytte ut?

Hegazi har vært ventet å synke i pris lenge nå, men står enda til 4.9m. Den egyptiske forsvarspilleren har levert bra med poeng, og blitt veldig populær med en eierandel på over 25%. Synker trolig 0.1m i løpet av uken, mest sannsynlig natt til onsdag.

Topp 5-Byttet ut denne runden:

5️⃣ Alli – 98K
4️⃣ Mikhitaryan – 102K
3️⃣ Firmino – 125K
2️⃣ Agüero – 170K
1️⃣ Morata – 322K

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s