Oddstips Premier League

Her er dagens tips  til 16.00-kampene i Premier League

 1.  Bournemouth v Leicester

  Bournemouth tar i mot Leicester hjemme på Dean Court. Sjeldent mange mål mellom disse to lagene( 6 mål på 5 siste kamper), men vi har troen på at King gjør jobben på hjemmebane. Coolbet tilbyr hele 3 i odds på at nordmannen scorer, i tillegg til at unibet har 15.00 i odds på 2 eller flere. Vi prøver begge i dag.

  King scorer
  3.00 | 4u | COOLBET
  King x2
  15.00 | 1u | Unibet

  Man Utd Crystal Palace

  Manchester United er i flytsonen og møter ett Crystal Palace som fortsatt har til gode å ta poeng i år. Manchester United har spilt mange kamper de siste ukene, og kommer til å merke det før eller senere. Selv om jeg forventer  at de tar denne ganske greit, er det ikke like sikkert at de kommer til å dekke linjen i dag.

  Prøver noen små units på Crystal Palace +2.0

  1.80 | 3u @Coolbet


  Stoke
   Southampton

  Dagens høyeste odds kommer i denne kampen. I Southampton sine kamper er det ofte lite mål, og jeg satser på at lagene er like langt etter 45 minutter. Etter hvilen håper jeg hjemmelaget trekker det lengste strået og avgjør kampen.  Stoke har gode angrepsspillere i Jese, Sahqiri og ustabile Choupo-Moting. Det lukter ål av den trioen, så gjenstår det å se om de klarer å score på det meget stabile Southampton forsvaret.

  HT/FT X/1

  7.00| 2u | Coolbet

   

  West Brom Watford

  To gjerrige lag, men jeg har en liten knapp på hjemmelaget her. Går for en liten innsats på at de tar tre poeng og holder nullen i denne kampen.

  3.40 | 3u | Coolebet

   

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s