Fantasy: bytter runde 7

Da var det tid for et nytt innlegg. Det har gått to uker siden sist gang, og det skyldes rett og slett,  mye «tut-og-kjør» på universitetet. Den sorgen er lagt bak oss, og vi retter snuten mot gw7.

Aguero er trolig ute med skade den kommende runden, etter å ha vært i en bilulykke i Nederland.
Aguero er trolig ute med skade den kommende runden, etter å ha vært i en bilulykke i Nederland.

Sesongen begynner å sette seg litt nå, og man starter å se konturene av hvem man burde ha med, og hvem man holder se langt unna. Problemet nå er ikke hvem man burde ha med, men hvem man skal velge av de  antatt gode valgene.  Jeg skal prøve å komme med noen differensialer, som kan hjelpe nettopp deg med å ta tabelltoppen i din mini-league.

 

Tog man kan hoppe på

Vi skal starte med mannen, med det nydelige navnet- César Azpilicueta Tanco. Eller som Chelsea fansen ville sagt-Dave. Til 6.5m er han en av de dyreste forsvarsspillerne i spillet. Poengene følger deretter. Med 39 poeng, er han,den neste beste forsvarsspilleren i spillet-poengmessig Det som får meg til å lene mot Dave, er Morata. Linken de to imellom, er fruktbar. Alle 4 assistene til Azpi er til nettopp Morata. Programmet etter helgen er meget innbydende( cp, Wat Eve, Bou, utd) Kan fort være 4 smultringer og et par målgivende. Mener helt oppriktig at Dave er et bedre valg en Alonso på dette tidspunktet. Hovedgrunnen er 0.6 i prisforskjellen. Dave er også en såkalt bonuspoengmagnet. Med 5 bp, har to mer enn Alonso. Selv om Alonso mest sannsynlig tar mer poeng i løpe av sesongen, så synes jeg ikke prisen rettferdiggjør, å velge Alonso foran Dave. Du kan godt vente til etter city kampen med å bytte  inn Dave , men jeg frykter han vil stige i pris før den tid ( 91.4% av 100 % i skrivende stund) Med en eierandel på 12.7 %, er kan det være et klokt valg, hvis du vil skille deg litt ut.

Cresswell serverer, Chicharito scorer! En grisebillig duo som kan levere tungt de neste rundene.

Vi fortsetter å kjøre på med forsvarsspillere. Cresswell 5 m tilbyr  en spennende differensial. Du må sikkert tenke at jeg er helt «loco» for å hele tatt tenke på en forsvarsspiller, fra et Slaven Bilic lag.  Aron Cresswell er den forsvarspilleren i pl med flest innlegg, med  hele 58 stk! Med en slu rev i boksen (les: Chicharito), så er det ikke lenge til disse innleggene resulterer i målpoeng. Cresswell er også på cornere. West ham har også sett bedre strukturert ut, enn i starten av sesongen ( 2 clean sheets, på siste 3 kampene) Programmet til West ham, er også meget saftig ( Swa, Bur, Bha, Cry, Liv) Med en eierandel på 0.8%! Er dette en differensial med stor d Hadde jeg brukt wc nå, så hadde Cresswell vært høyt oppe på lista!

Siste mann i ilden, er LFC sin lille magiker. Nei, jeg snakker ikke om Alberto «leprechaun» Moreno, men Coutinho 8.9 m Det har hersket en konsensus, om at man må ha LFC- spillere offensivt. Det er meget vanskelig å argumentere for noe annet. Det eneste er programmet (new, utd, hud, Spurs, whu) Men man må huske på at lfc er meget gode mot antatt gode lag. Sånn jeg ser det, det nå er fire valg ( Firmino, Mane, Salah og Coutinho) som alle kan forsvares. Av disse faller valget på Coutinho. Hovedgrunnen er prisen, kontra Salah og Mane. Firmino er egentlig uaktuell på grunn av alle premium spissene som presterer(les: Morata, Kane, Lukaku, Aguero, Lacazette). Coutinho har en eierandel på 5.8 % i skrivende stund, og ser ut til å være involvert i mye av de LFC foretar seg offensivt. 1 mål, 1 målgivende  forrige helg, 1 mål i midtuken, så formen er det heller ikke mye å si på. Han  har i tillegg produsert hele 12 skudd på mål etter «skadeavbrekket», noe som bare er toppet av Sergio Aguero. ,Med den lave eirerandelen tilbyr Coutinho, en meget fin differensial, med stor oppside, og liten risiko.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s