Preview: Arsenal v WBA

Arsenal-Vs-West-Brom

Mandag 25. September

 

Arsenal – West Bromwich, 21:00

Den 6. serierunden avsluttes på Emirates mandag med oppgjøret mellom Arsenal og West Bromwich. Arsenal med et godt resultat borte mot Chelsea, og kunne like så gjerne tatt alle poengene. Fulgte det opp med et litt mindre imponerende resultat i ligacupen der Doncaster ble beseiret 1-0 hjemme. Har allerede avgitt 8 poeng denne sesongen og kan ikke tillate seg å havne lengre bak Manchester-klubbene. Cazorla, Coquelin og Welbeck er ute til denne, mens Özil, Chambers og Walcott er usikre.

West Bromwich står nå uten seier på sine siste fire kamper. Åpnet sesongen sterkt og har ett poeng mer enn motstander Arsenal før denne kampen. En del usikre spillere for Tony Pulis til dette oppgjøret: Livermore, Burke, Chadli og Brunt kan gå glipp av kampen.

Arsenal har vunnet de 6 siste oppgjørene mot West Brom på Emirates og med formen West Brom er i nå burde Arsenal forlenge rekken med seire til 7. Arsenal har ikke sett veldig gode ut så langt, men denne kampen burde de vinne.
Resultattips: 3-1

-Mats Indset

Oddstips

Arsenal vinne og holder nullen

2.12 | 6.5u | Coolbet
@Ivervatt

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s