La Liga, runde 6 – Mandagskamp

Mandag 25. septemer

Real Betis – Levante, 21:00.
Real med en godkjent start på sesongen, 3-0-2 og slo Real Madrid på Santiago Bernabeu i midtuka for første gang siden 1998 i en høydramatisk kamp. Betis gjorde det bra i overgangsvinduet og har komt greit i gang. Det samme kan man også si om Levante som de møter mandag kveld. Laget fra Valencia har 2-3-0 på de fem første kampene. På hjemmebane har de slått Villareal og Real Sociedad, mens det har blitt uavgjort mot Deportivo og Valencia. Eneste bortekampen de har spilt har enda med uavgjort – mot Real Madrid. To lag som har gjort det bra så langt og vil gi oss uten tvil en god mandagskamp – forhåpentligvis. Det har blitt bra med trøkk på Benito Villamarin så langt i år og det blir det uten tvil mandag kveld, vi tror hjemmelaget får godt utbytte av hjemmebanefordelen. Vi krysser av hjemmeseier for 1.90 hos Tempobet. Real Betis scorer minst 2 mål til 1.90 kan også prøves hos Unibet. H

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s