Serie A preview – serierunde 6

Lørdag 23. september

 
AS Roma – Udinese, kl 15:00

Foruten 1-3 tapet mot Inter har Roma åpnet sesongen bra, og i de to siste kampene har det offensive også begynt å sette seg. Benevento ble enkelt beseiret med 4-0 sist, mens Verona ble slått 3-0 før det. Udinese gjorde en god innsats mot AC Milan for 2 runder siden men tapte 2-1, og forrige kamp var en kaoskamp uten like som endte i ett 3-2 tap mot Torino. Roma er uten Nura, Pellegrino og Schick, mens Emersom er usikker. Udinese er uten Widmer, Perica er usikker.

Dzeko har begynt å score for Roma igjen på topp med 4 mål på de to siste kampene. Perotti og Nainggolan skaper mye offensivt, samt at det tyrkiske talentet Under har fått en del spilletid og imponert. De møter her ett Udinese som også har vist frem sitt offensive skyts, hvor nysigneringen Lasagna har startet bra. De har også Jankto og De Paul på midten som har vist meget lovende takter så langt. Begge lag er i god målform, og jeg tror det vil fortsette her. Udinese har vist at de kan spille bra selv mot storlag, noe de gjorde mot AC Milan for 2 runder siden, og jeg tror de kan yppe seg også her. Tips: 3-1

Jeg spiller BTTS til 1.91 hos BET365

 
SPAL – Napoli, kl 18:00

SPAL har klart seg ok som nyopprykket, men de tre siste kampene står de uten poeng. De har riktignok møtt både Inter og AC Milan på bortebane, begge ble 2-0 tap. Men i hjemmekampen mot Cagliari kunne man forvente mer i en kamp de tapte 2-0. Napoli går som toget foruten i CL, hvor de kommer fra en 4-1 seier borte mot Lazio. Selv med alle skadene Lazio fikk i den kampen er det sterkt å score 4 på Olimpico. SPAL er uten Oikonomou, Floccari er usikker.

Napoli skal selvfølgelig være store favoritter i denne kampen i den målformen de er i. Vi har også sett at Serie A virkelig satses på, hvor man har rotert i en viktig CL-kamp. En Mertens og Callejon i storform skal bli vanskelig å stoppe for SPAL selv om de har sett ok ut defensivt i sine kamper. Napoli har heller ingen skader og har en hel tropp å stille med. Tips: 0-3

 

Juventus – Torino, kl 20:45

De 4 første kampene gikk lekende lett for Juventus, men sist kamp hjemme mot Fiorentina ble litt tøffere. De vant bare 1-0 i en kamp Fiorentina fort kunne fått med seg poeng, men det skal sies at Juve også roterte en del. Torino er det samme kaoslaget fra i fjor, men de har samlet bra med poeng til nå og ligger på 5. plass. Belotti fortsetter og banke inn scoringer, noe han gjorde i den gale 3-2 seieren borte mot Udinese sist. Juventus mangler De Sciglio og Khedira, Pjaca er usikker. Hos Torino er Acquah, Barreca, Bonifazi og Obi usikre.

Juventus er favoritter i denne kampen, men den er litt mer uberegnelig p.g.a at det er ett derby. Med Torino vet man at det alltid er full innsats, og de kan straffe en Juventus back-linje som ser litt usikker ut. Torino klarte også 1-1 mot Juve på bortebane i fjor, hvor de hadde vunnet hvis ikke Higuain hadde utlignet på overtid. Man må likevel tro at Juventus sin rutine og vinnervilje tar dette. Tips: 2-1

Her bør man forvente seg en meget intenst kamp med mye taklinger og kjefting på motspillere. Vi har sett hvordan Mihajlovic fyrer opp spillerne sine til nettopp Juve-kampene, de kommer ikke å legge noe tilbake. Sist kamp de møttes ble det 7 gule og ett rødt. Med spillere som Rincon, Acquah, Ansaldi, Mandzukic, Cuadrado på banen forventes det å koke.

Jeg spiller over 5.5 kort til 2.23 hos Unibet.

 
Søndag 24. september

 

Sampdoria – AC Milan, kl 12:30

Sampdoria har hatt en meget fin start på sesongen, men skuffet sist kamp hvor de ikke klarte å score på Hellas Verona (0-0). De er ubeseiret med 8 poeng så langt, og de tar imot et AC Milan som også har tatt bra med poeng. De tok seg greit av SPAL sist med 2-0, men begge målene kom på straffespark. Med så mange nye spiller har ikke laget satt seg helt enda, men det er en styrke at de likevel får med seg poeng. AC Milan mangler Conti, Montolivo og Antonelli er usikre. Sampdoria mangler Dodo, Viviano er usikker.

Etter Lazio borte kommer nå den nest tøffeste testen for AC Milan denne sesongen. Den tøffeste testen besto de ikke (4-1), og nå skal de prøve å vinne på nok en vanskelig bortebane. De vant der begge gangene i fjor, men bare med resultatet 1-0. Kalinic har kommet inn i laget og vist seg frem allerede med scoringer og blir viktig i denne kampen. Tips: 1-2

 

Cagliari – Chievo, kl 15:00

Cagliari har åpnet sesongen ok med 2 seire og 3 tap. Sist kamp gikk de derimot på ett tap hjemme mot Sassuolo (0-1), ett lag som virkelig ikke har imponert i år. Likevel har deres beste spiller Joao Pedro vist god form, og nyinnkjøpte spissen Pavoletti nærmer seg scoringer. Chievo kommer fra to uavgjorte mot henholdsvis Genoa og Atalanta, hvor de i sistnevnte kamp var 5 min unna 3 poeng men lagde en unødvendig straffe. Chievo mangler Meggiorini. Cagliari er uten Rafael, Melchiorri og Wiel er usikre.

Cagliari spiller på en ny hjemmebane for året som de klarte seg bra på i seriepremieren mot Crotone (vant 1-0), men den neste hjemmekampen mot Sassuolo var svak. Det kan ta litt tid for Sardinia-laget og venne seg til den nye hjemmebanen. Som mange husker var de meget sterke hjemme i fjor. Chievo er sitt gamle jeg og er meget vanskelig å slå, hvor de kommer til denne bortekampen og nok er fornøyd med ett poeng. Tips: 1-1

 

Crotone – Benevento, kl 15:00

Denne er virkelig en bunnkamp, hvor lagene tilsammen har 1 poeng. Crotone fikk 0-0 mot Hellas Verona, ellers har baklengsmålene haglet inn. Sist kamp så de virkelig svake ut når de tapte hele 5-1 mot Atalanta. Benevento er ikke mye bedre med sitt 4-0 tap mot Roma, og 6-0 mot Napoli før det. De klarte seg ok mot mindre motstand i Bologna (0-1 tap) og mot Sampdoria (2-1 tap), men nå ser de ut til å ha raknet helt. Crotone har Nalini ute, Benevento mangler Ciciretti.

Denne er virkelig en sekspoengerskamp for begge lag, begge trenger å få litt selvtillit tilbake og troen på at de kan holde seg i serien. Heldigvis for dem er mange andre lag også svake, så det er mulig. Begge lag har også bare 1 scoring så langt, så man kan forvente lite mål. Crotone er svake favoritter i form av hjemmebane og Serie A rutine, men dette er en nervøs kamp for begge lag. Tips: 1-0

 

Inter – Genoa, kl 15:00

Inter kom seg ned på jorda igjen med 1-1 mot Bologna borte sist, før det hadde de 4 seire på rad. Det ser likevel mye bedre ut en i fjor hvor slike kamper fort hadde endt i tap. Genoa sliter nede i tabellen med 0 seire så langt. De har riktignok møtt tøffe lag som Lazio og Juventus, men en klubb som Genoa forventer seg å kjempe på øvre halvdel. Inter mangler Cancelo. Genoa mangler Izzo, Lapadula og Pandev er usikre.

Man bør forvente seg her at Inter slår tilbake etter en litt svakere innsats. De har vist seg som ett mer solid lag i år, hvor de bare har sluppet inn 2 mål, mye takket være den imponerende midtstopperen Milan Skriniar. Fremover er også spissen Icardi i storform med 6 mål på 5 kamper. Genoa vil få trøbbel med å score hvis Pandev og Padapula ikke spiller, og de er kjent for å være ett meget svakt bortelag. Tips: 2-0

 

Hellas Verona – Lazio, kl 15:00

Hellas Verona har sett forferdelig ut i sesongstarten, de har for mange vært det laget som har sett verst ut av alle. Men sist kamp greide de å samle seg og kjempe seg til ett 0-0 resultat mot Sampdoria. Det må gi litt selvtillit etter all uroen som har vært. Lazio tapte 4-1 mot Napoli sist, hvor skader i forsvarsleddet var stort deltakende i det. Før det har de hatt en god rekke med 4-1 over AC Milan og 3-2 seier borte mot Genoa. Lazio mangler Wallace, De Vrij, Anderson og Basta, mens Marchetti er usikre. Bianchetti er ute for Verona. Cherubin, Fares, Felicioli og Ferrari er usikre.

Vanligvis ville man tenkt at Lazio skulle vinne denne kampen enkelt, men med alle skadene de nå har fått kan det bli vanskeligere. Skadene er for det meste bakover i banen dog, fremover har de fortsatt spillere som har vist solid målform. Hellas Verona har også forbedret veldig sist kamp, kanskje de er på vei til å få en opptur. Tips: 1-1

Sassuolo – Bologna, kl 18:00

Sassuolo åpnet sesongen meget tungt, men sist kamp tok de en imponerende borteseier mot Cagliari med 1-0. De har slitt veldig med å score mål, men nå kom rutinerte Matri på banen og sikret seieren. Bologna har klart seg bedre enn mange har trodd, og sist kamp spilte de meget bra mot Inter i kampen som endte 1-1. Før det tapte de knepent 2-1 mot Fiorentina, og de har også spilt 1-1 mot Torino. Sassuolo mangler Dell’Orco, Berardi er usikker. Bologna mangler Falletti, Keita og Krejci. Maietta og Torosidis er usikre.

Sassuolo tok en seier sist, men det er likevel ett lag som ser ut til å kunne slite i år. De offensive spillerne har ikke slått til for fullt, hvor det er mange unge talenter som trenger tid til å vokse. Bologna har også ett godt tak på Sassuolo med seier på denne banen de siste to gangene de har møttes. Tips: 0-1

 

Fiorentina – Atalanta, kl 20:45

Fiorentina klarte seg bra i derbyet mot Juventus, men tapte likevel 1-0. Men man har likevel sett at Fiorentina har noe på øvre halvdel og gjøre, og at de ikke vil kollapse som mange har tenkt at de burde etter sommerens overgangsvindu. Nysigneringene Simeone og Thereau har kommet bra inn i laget, og unggutten Chiesa bare blir bedre og bedre. Atalanta knuste Crotone 5-1 sist, og ser ikke ut til å være veldig mye dårligere enn i fjor. Fiorentina mangler Badelj, Atalanta er uten Spinazzola.

Begge oppgjørene i fjor endte merkelig nok 0-0 i fjor, men det tror jeg ikke på denne gangen. Spiss Simeone har kommet til mange store sjanser og ikke scoret, de kan fort komme denne kampen. Papu Gomez har også vært fantastisk for Atalanta så langt, scoret 2 sist match. Fiorentina er vanligvis meget sterke hjemme, men Atalanta skal ikke undervurderes. Tips: 2-2

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s