Preview: Lørdagskampene i PL

PLPLPL
Med hele 8 Premier League-kamper på programmet i dag, blir det nok å følge med på. Av topplagene er det er det bare Arsenal som ikke har kamp i dag, noe som betyr at det blir en viktig dag for mange Fantasy-lag. I tillegg får vi en fin miks av kamper, der flere av favorittene muligens gir fra seg poeng. Liverpool, Chelsea, Tottenham og Man Utd har alle småekle bortekamper i dag, men går noen av de på en liten smell?

Les Preview av West Ham-Spurs HER

Burnley – Huddersfield, 16:00

To lag med 8 poeng møtes på Turf Moor. Burnley røk ut av ligacupen etter ekstraomganger og straffer mot Leeds i midtuka, men har likevel hatt brukbare resultater denne sesongen. Seier mot Chelsea og poeng mot Tottenham og Liverpool, alle på bortebane! Burnley var sterke hjemme i fjor med unntak av de siste månedene. Ett tap og én seier hjemme denne sesongen. Burnley mangler blant annet førstekeeper Tom Heaton til denne kampen, og Jonathan Walters er usikker.

Huddersfield gikk også ut av ligacupen i midtuka etter tap borte mot Crystal Palace. Hvilte noen spillere der og kanskje det var greit å ryke ut der for å kun fokusere på ligaen fremover. En seier og ett tap borte denne sesongen. Mounie er ute, mens Depoitre og La Parra er usikre for gjestene.

Vanskelig kamp å spå. Burnley vil nok ha litt mer slitne bein etter midtuka selv om begge lag hvilte noen spillere. Burnley har vunnet de tre siste innbyrdes og en fjerde seier virker mest sannsynlig.
Resultattips: 1-0

 

Everton – Bournemouth, 16:00

Everton inne i en fryktelig svak periode med fire strake tap uten å score mål. Tapene kom riktignok mot gode lag, men de burde likevel ha prestert bedre. Opptur i midtuka med 3-0 mot Sunderland. Funes Mori, Coleman, Barkley, Bolasie og McCarthy ute for hjemmelaget.

Bournemouth fikk heller ikke en god start på sesongen, men etter fire strak tap kom endelig seieren i forrige runde mot Brighton, samme lag ble også slått i midtuka. Callum Wilson og Adam Federici skadet for bortelaget.

Samme møte forrige sesong endte med sifrene 6-3 i favør hjemmelaget. Får vi en ny målrik kamp denne runden? Med to lag som trenger en seier for å komme skikkelig i gang med sesongen tror jeg fort at dette kan bli underholdende i begge ender av banen og et spill på over 2.5 mål til 1.85 i odds hos Coolbet anbefales!

Resultattips: 3-1

 

Manchester City – Crystal Palace, 16:00

Manchester City tenner på alle plugger for tiden og står nå med 5 strake seire i alle turneringer. Hvilte noen spillere i midtuka og det holdt til seier borte mot West Bromwich. 11 mål på de to siste i Premier League, er det egentlig mulig å stoppe dem denne sesongen? Kompany er usikker, mens Gündogan var tilbake i midtuken. Starter nok ikke denne.

Crystal Palace venter ikke bare på sine første poeng denne sesongen, de venter også på sin første scoring. Riktignok vunnet begge kampene sine i ligacupen. Manager De Boer fikk sparken etter forrige seriekamp og Roy Hodgson(!) er hentet inn. Palace har Wickham på skadelista. Zaha og Loftus-Cheek er usikre.

Alt annet enn City-seier med ett par-tre mål her vil være overraskende. Palace virker helt ute av det og kampprogrammet ser ikke bra ut.

Resultattips: 4-0

 

Southampton – Manchester United, 16:00

Midt-på-treet start på sesongen for Southampton. Laget sliter litt med å score mål, men har holdt nullen i tre av fem kamper. Van Dijk kan komme til å spille sin første kamp for Southampton denne sesongen, men det spørs hvordan formen vil være. Charlie Austin tvilsom for vertene.

Manchester United har vært solide denne høsten og har scoret minst to mål i hver eneste kamp. Hvilte en del av førstevalgene mot Burton i midtuka og særlig Rashford og Martial var imponerende. Spørsmålet er om det er plass til begge i startoppstillingen? Zlatan, Pogba og Rojo mangler til denne kampen.

De siste årene har det vært tette oppgjør mellom disse lagene, og det ligger an til en ny tett kamp her. United har vært overbevisende så langt, men kampprogrammet blir stadig tettere.

Resultattips: 0-2

 

Stoke – Chelsea, 16:00

Stoke med seier hjemme mot Arsenal og uavgjort hjemme mot Manchester United denne sesongen. Ny tøff hjemmekamp denne gangen når Chelsea kommer på besøk. Stoke tapte borte mot Newcastle forrige helg før de røk ut av ligacupen mot Bristol City i midtuka. Har noen skadeproblemer da Ireland, Afellay, Zouma og Shawcross kan gå glipp av denne.

Etter tapet i serieåpningen mot Burnley er Chelsea nå ubeseiret på sine 6 siste kamper i alle turneringer. Uavgjort hjemme mot Arsenal i forrige runde. På fredag kunne Conte fortelle at kun Drinkwater er ute til denne kampen. Sagaen om Diego Costa ble endelig avsluttet da spissen er solgt til Atletico Madrid.

Stoke kan gi Chelsea trøbbel her, men bortelaget vil nok ta det lengste strået her for å holde tritt med City og United.

Resultattips: 1-2

 

Swansea – Watford, 16:00

Swansea har klart seg brukbart til tross for tapet av Llorente og Sigurdsson. Seier mot Crystal Palace, uavgjort mot Southampton og Tottenham og tap mot Newcastle og Manchester United. Roterte litt på laget og slo Reading borte i ligacupen i midtuka. Dyer og Bartley er skadet.

 

Litt opp og ned for Watford i sesongstarten. Ganske mye ned med 0-6 hjemme mot Manchester City sist helg. Ble slått ut av Bristol City tidligere i ligacupen og kunne hvile i midtuka. Kaboul, Cathcart skadet, Britos suspendert, Prödl, Zárate og Femenia usikre kort til denne kampen.

 

To lag som antageligvis kommer til å kjempe på nedre halvdel denne sesongen og tre poeng her kan bli viktig når alt skal summeres. Tror dette kan bli en slapp affære med lite mål og poengdeling.

Resultattips: 0-0

Preview av Leicester-Liverpool kommer rundt klokken 13!

-Mats Indset

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s