Kortspesialer | Premier League

Premier-League-new-launch (1)

Everton – Bournemouth

 

Ashley Williams har fått 15 kort over de 2 siste sesongene i PL. Står med 2 til nå på 5 kamper. Bournemouth kommer til å satse på kontringer med Defoe og King i spissen. Williams kan få det vanskelig som venstre midtstopper i en 5-backs linje. Everton har sett dårlig ut fremover i det siste, der de har savnet fart i angrepet. Syntes derfor flest kort Everton er aktuelt, med et kampbilde der bortelaget satser på overganger.

 

Kort Ashley Williams @ 5,50 2u Bet365
Everton flest kort @ 3 5u Bet365

 

Swansea – Watford

 

Leroy Fer er en kortplukker Tippenett har tjent godt på denne sesongen. Allerede plukket3 kort på 4 starter. Unibet og Coolbet gir 3 og 2,95 på kort, mens Bet 365 ikke henger med i det hele tatt og gir hele 5 i odds. Dette må utnyttes!

Kort Leroy Fer @ 5 4u Bet 365

Southampton – Manchester United

 

Oriol Romeu fikk 11 gule kort forrige sesong i dypet for hjemmelaget. United har vært god fremover denne sesongen, der Romeu skal få slite mot blant annet Rashford /Martial og Mkhitaryan. Fellaini starter også trolig grunnet skaden til Pogba. Fellaini presterte å få 9 kort på 1600 minutter spilletid forrige sesong.

 

Oriol Romeu kort @ 3 3u Bet365
Fellaini @ 3,75 2u bet365

 

Stoke – Chelsea

 

Wimmer dro på seg en liten skade i midtuken, men er mest sannsynlig klar til Chelsea kommer på besøk. Spilte bare 357 minutter i serien for Tottenham i fjor, men klarte likevel å få 3 kort. Fått 1 i Stoke allerede.

Kort Wimmer @ 5 5u UB

 

Brighton – Newcastle

Matt Ritchie fikk 10 kort forrige sesong. Fått 3 på 5 kamper denne sesongen i PL. Hvordan oddsen på han til å få kort er over 4 er for meg uforståelig. Hayden er også et fint kortobjekt som også plukket 3 kort til nå. Slashet fra 4,33 forrige uke til 3,25, men fortsatt spillbart i mine øyne.

Kort Hayden @ 3,25 2u Bet 365
Kort Matt Ritchie @ 6 3,5u Bet365

 

Forslag til system

Ashley Williams @ 5,5
Leroy Fer @ 5
Romeu @ 3
Matt Ritchie @ 6

Single 1u *4
doble 0,5u * 6
trippel 0,25u*4
firling 0,1u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s