La Liga runde 5 – del 2

Torsdag 21. september

Villarreal – Espanyol, 20:00.
Villareal med en 3-0-seier mot Alaves i helga etter en maktdemonstrasjon og har dermed to seiere på rad etter å ha startet sesongen med to tap. Espanyol på sin side hadde en god åpningskamp i LL 17/18 med bortepoeng mot Sevilla, men tapte deretter mot Levante og ble knust av Barcelona, før sesongens første seier kom i helga (mot Celta Vigo). Villarreal er i god form og bør slå Espanyol selv om katalanerne har alt av motivasjon siden seieren på mandag. Hjemmeseier til 1.81 hos Tempobet og 0-1 handikap til 2.85 hos Unibet er tipsa for kampen. H

Celta Vigo – Getafe, 21:00.
Celta Vigo med 1-0-3 og 5-7-målforskjell så langt mot relativt grei motstand og har med andre ord ikke imponert enda. På mandag (i runde 4) ble det tap borte mot Espanyol. Getafe har på sin side 1-1-2 der det har blitt et sterkt poeng borte mot Bilbao, et jamt tap hjemme mot Sevilla, seier mot Alaves og nok et jamt tap hjemme mot Barcelona (nå i helga) som kunne fort ha enda med poeng i en kamp der de var på nivå med Barcelona tidvis. Det blir nok en jamn kamp og at Getafe har hatt to ekstra «fridager» siden forrige kamp kan ha noe å si tror vi. Vi satser på poengdeling og Pinnacle tilbyr 3.85 på uavgjort. I tillegg er det verdt å investere i at begge lag scorer til 1.91 hos bet365. U

Levante – Real Sociedad, 22:00
Levante har spilt uavgjort mot Valencia, Real Madrid og Deportivo siden seieren mot Villarreal i åpningskampen. Ingen verst start. Real Sociedad hadde en fin start på sesongen med tre seirer på de tre første kampen før de ble slått av Real Madrid på Anoeta. Begge lag har scort og slept inn mål i tre av fire kamper og derfor bør vi for det første investere litt i begge lag scorer (1.72 hos bwin). I tillegg vil vi investere litt i borteseier (2.43 hos Tempobet). Real Sociedad har generelt sett et bedre lag og har gode muligheter for tre poeng selv om Levante har hatt en god start på sesongen. B

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s