Serie A Preview – Serierunde 5

Tirsdag 19 september

Bologna – Inter, kl 20:45

Bologna hang ganske bra med sist kamp mot Fiorentina, men måtte tilslutt se at de tapte 2-1. I kampen mot Napoli var de sjanseløse og tapte 3-0, mens de tok en 1-0 seier over Benevento før det. Inter har startet som toget med 4 strake seire, sist kamp viste de vinnervilje i en tøff kamp mot Crotone de vant helt mot slutten. Inter mangler Cancelo, Bologna uten Falletti og Keita, Maietta og Torosidis er usikre.

Utifra Inter sin fantastiske start på sesongen er de rettmessige favoritter her. Forsvarsspillet har satt seg med signeringen av Skriniar, og fremover er Icardi og Perisic i storform. Bologna ser ok ut med nysigneringen Palacio som scoret sist runde, men skal få det tøft her. Tips: 0-2

 

Onsdag 20. september

Benevento – Roma, kl 18:00

Benevento har vært en sjarmerende nykommer, men så langt har de hatt det meget tungt. De har vært nære på i alle sine kamper, men med naivt spill har de blitt tatt på kontringer og tapt. Mot Torino sist hadde de ett poeng men tapte det på overtid, mens de ble knust hele 6-0 mot Napoli sist. Roma tok seg av ett svakt Hellas Verona med 3-0 sist og Dzeko har begynt å score mål. Roma mangler Nura og Pellegrini, Emerson er usikker. Benevento er uten Ciciretti.

Benevento er vist seg å være en svak nykommer, selv om de har gjort mange signeringer har ikke laget satt seg og trener Baroni er veldig usikker i jobben. De mangler også deres beste offensive spiller så langt, Ciciretti. Roma bør ta denne hvis de ikke går i den klassiske undervurderingsfellen. Tips: 1-3

dzeko

 

AC Milan – SPAL, kl 20:45

AC Milan tok nok en seier sist kamp, men det var fortsatt en del problemer og spore. De vant tilslutt 2-1 over Udinese og har godkjente 9 poeng på 4 kamper. SPAL har kommet seg litt ned på jorden igjen etter den fine starten, tapte 2-0 hjemme mot Cagliari sist, og tapte 2-0 mot Inter før det. AC Milan er uten Conti, SPAL mangler Oikonoumu, Floccari er usikker.

AC Milan prøvde en fembackslinje sist kamp, men med en Romagnoli som ikke var matchfit fikk de en del problemer mot Udinese angrepet. Fremover var de farlige, og deres nye spiss Kalinic reddet dem med 2 scoringer. SPAL har for det meste vært solide offensivt, så AC Milan må nok jobbe med å bryte dette laget ned. Mange nye spillere trenger fortsatt og tilpasse seg hverandre i dette AC Milan laget, men de bør vinne denne kampen. Tips: 1-0

 

Atalanta – Crotone, kl 20:45

Atalanta imponerte ikke like mye mot Chievo sist som de gjorde i Europe League. De valset over Everton på hjemmebane med 3-0, men kom ned på jorden igjen etter det med 1-1 mot nevnte Chievo. Crotone har fortsatt ikke scoret mål denne sesongen, men gjorde en god innsats hjemme mot Inter sist hvor de holdt nullen helt til det 80 minutt. Spinazzola er ute for Atalanta, Crotone mangler Nalini.

Crotone kommer til å slite i bunnen hele sesongen med det mannskapet de har, men de har vist at de kan holde ganske bra defensivt. Men fremover er de helt tomme, spissen Budimir har hatt forhåpninger rundt seg men skuffet. Atalanta har mye kvalitet i Gomez og Cornelius, men det blir ikke lett å vinne her selv om de møter ett bunnlag. Tips: 2-1

 

Cagliari – Sassuolo, kl 20:45

Cagliari har startet sesongen ganske bra, foruten tap mot AC Milan og Juventus har de slått Crotone og SPAL. De spiller på en foreløpig stadion p.g.a flytting, men den forandringen har de klart greit. Sassuolo har slitt mer denne sesongen med bare 1 poeng, men de har møtt tøffe lag som Juventus og Torino. Cagliari uten Rafael, Wiel og Melchiorri er usikre. Sassuolo er uten Dell’Orco, Berardi er usikker.

Sassuolo har slitt å komme opp til høydene fra fjoråret med ett ungt og urutinert lag, mens Cagliari kjører på i sin gode gamle stil. Joao Pedro er i meget god form for dem etter ett fantastisk langskudd sist, mens Sassuolo sin stjernespiller Berardi har vært skuffende. Tips: 1-1

 

Genoa – Chievo, kl 20:45

Genoa sto for en meget god innsats sist mot Lazio, men tapte 3-2. Personlige feil i forsvaret var mye av årsaken til det, for fremover på banen storspilte 16-årige Pellegri med 2 scoringer. Chievo er sitt vanlige solide jeg, hvor de spilte 1-1 hjemme mot Atalanta sist. Genoa mangler Izzo, Biraschi og Lapadula og Pandev er usikre. Meggiorini er ute for Chievo.

Bertolacci kommer tilbake for Genoa, noe som er veldig viktig for midtbanen. Dette blir en knokkelkamp mellom to aggressive lag som ikke legger noe imellom. Genoa er sterke på hjemmebane og har ett lite favorittstempel, men de er ett veldig ustabilt lag som kan finne på mye rart. Tips: 2-1

 

Juventus – Fiorentina, kl 20:45

Juventus har startet som forventet med 4 strake seire, alle med komfortable sifre. Nå møter de ett lag med litt høyere kvalitet, som i tillegg er en av deres største rivaler. Dybala er i storform og bøtter inn mål, han kommer fra ett fantastisk hat-trick mot Sassuolo sist. Fiorentina har kommet seg greit etter den tøffe starten med 5-0 over Hellas Verona og 2-1 over Bologna. De Sciglio og Khedira er ute for Juve, Pjaca er usikker. Saponara er usikker for Fiorentina.

Fiorentina har sett mye bedre ut i det siste selv med alle sine nysigneringer, men på Juventus Stadium er det nesten ingen som tar poeng. Juventus har allerede fått maskinen til å tøffe på, og de kommer også til å være litt ekstra tent siden de møter Fiorentina som det er ekstra gøy for dem å slå. Men man skal ikke se bort fra at Fiorentina kan få seg en scoring, forsvaret og Buffon har sett litt utrygge ut i de siste kampene. Tips: 3-1

 

Lazio – Napoli, kl 20:45

Lazio har imponert i sesongstarten, særlig var 4-1 seieren over AC Milan imponerende. Utenom det har de tatt sene seire mot Chievo og Genoa, de er ett bra fysisk lag som holder ut i 90 min. Immobile har også herjet på topp med 4 mål så langt. Herjet har også Napoli gjort som kommer fra 6-0 mot Benevento, de har virkelig scoringsformen inne. Lazio er uten Anderson, Nani og Wallace, Marchetti er usikker.

Rundens storkamp blir spennende å følge mellom to sterke lag, hvor Lazio er mer stabilt solide mens Napoli har det høyeste toppnivået. Napoli har hatt taket på Lazio på Olimpico de to siste kampene der med 2 seire. Man bør iallefall forvente mange scoringer her, men Lazio har vist at de kan hamle opp storlag som AC Milan og Juve tidligere i sesongen. Tips: 2-2

 

Udinese – Torino, kl 20:45

Torino er det vanskelig å vite hvor man har. De spilte en solid kamp mot Benevento og vant 1-0, og etter det ble det en kaoskamp mot Sampdoria som endte 2-2. Udinese på sin side gjorde en god figur borte mot AC Milan, men tapte 2-1. Begge lag har vært mye opp og ned i prestasjonene, hvor Udinese kjemper om en plassering på øvre halvdel og Torini jakter Europa-plasser. Acquah og Obi usikre for Torino, Udinese mangler Widmer og Perica er usikker.

Når Mihaljiovic trener ett lag kan man alltid forvente full innsats og kaos, hvor det blir vanskelig å gi stabile prestasjoner. Sist kamp var forvarspillet helt horribelt, det var bare for Sampdoria og spasere gjennom, men de blir reddet fremover av en fantastisk Belotti. Udinese har også en fint offensivt lag med en Lasagna som ser ut til å være i god form, samt offensive teknikere på midten i Jankto og Barak. Tips: 3-2.

SPILLTIPS: Over 2.75 til 1.87 hos BET365

Hellas Verona – Sampdoria, kl 20:45

Hellas Verona har startet sesongen meget tungt, og sist kamp gikk de på nok et tap borte mot Roma med 3-0. De har riktignok møtt tøff motstand, men defensivt har de sett helt forferdelig ut. Sampdoria har imponert med sin unge spillerstall, de står med 3 seire og en uavgjort. 2-2 ble det i en fartsfylt kamp mot Torino sist. Hellas mangler Bianchetti, mens Cerci, Cherubin, Fares og Felcioli er usikre. Sampdoria mangler Dodo, Viviano er usikker.

Mange trodde at dette Hellas Verona laget skulle holde seg greit i årets sesongs selv om de er nyopprykket, men så langt har det ikke stemt for Hellas. Skader og krangling internt har ført til dårlige prestasjoner på banen, sammen med en midtbane som ser treg og tung ut. De starter tilogmed ikke med Pazzini på topp, deres toppscorer fra i fjor, da blir det tungt. Sampdoria ser ut til å bli en av sesongens positive overraskelser, hvor spillere som Quagriaella og Caprari virkelig har vist seg frem så langt. Sterke resultat med 2-2 borte mot Torino og 2-1 seier borte mot Fiorentina viser at dette laget har på øvre halvdel og gjøre. Tips: 0-2.

SPILLTIPS: Sampdoria-seier til 2.25 på Coolbet.

 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s