La Liga, runde 4 – «Mandagskamp»

Mandag 11.september

Espanyol – Celta Vigo, 21:00.
Etter en sterk bortekamp mot Sevilla der det enda med uavgjort har det blitt to svake kamper på rad for Espanyol; først 1-0-tap hjemme mot Leganes før det ble stortap (5-0) mot Barcelona sist. Celta Vigo på sin side tok sin første seier for sesongen forrige uke da det ble 1-0-seier hjemme mot Alaves. Celta Vigo ser ut til å ha en god angrepstrio i Aspas, Sisto og Maxi Gomez – sistnevnte med fire i serie så langt. Hvis de kommer i form kan Galicia-laget få en god sesong. Oscar Duarte og Javi Lopez er ute hos vertene pga. skade. Nemanja Radoja og John Guidetti er tvilsomme hos gjestene. Ingen av lagene har levert særlig godt så langt og hjemmelaget er uten tvil desperat etter tre poeng her, men vi ser mest verdi i å spille på borteseier til 3.10 hos Bethar i tillegg til over 2.5 mål (2.11 hos Marathonbet) og Maxi Gomez-scoring (3.60 hos Bet365). Velg og vrak. B

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s