Preview: Chelsea v Arsenal

ac_sports_arsenal_chelsea_comp
-(Metro.co.uk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige gang Arsenal gikk hjem med tre poeng etter en ligakamp på Stamford Bridge var i oktober 2011. Da vant The Gunners 5-3, og Robin van Persie scoret hat-trick. Kan Arsenal tukte Chelsea i dag, eller fortsetter den dårlige trenden mot rivalene?

Siden den gang har Chelsea vunnet fem av fem kamper med Arsenal på besøk, og står med 15-2 i målforskjell.  Derimot er Arsene Wengers statistikk mot Chelsea langt lystigere etter Antonio Conte tok over roret forrige sommer.  The Gunners  har vunnet tre av fire kamper, inkludert seieren på straffer i Community Shield.

Noe som er verdt å merke seg, er lagene Arsenal har stilt de siste tre møtene mot Chelsea på Stamford Bridge. Francis Coquelin spilte i alle kampene. Arsenal har en fryktelig statistikk når Coquelin starter. Laget gjestene mønstrer i dag er trolig det beste på mange år. Kan de klare å bli kvitt bortspøkelset mot Chelsea?

AA v C.png
Lagene fra de to siste møtene

Eden Hazard er tilbake for de blå, i mens Alexis Sanchez er forventet å starte kampen for The Gunners.

-Chelsea har fått en spiller utvist i sine to siste kamper mot Arsenal (Victor Moses i FA Cup finalen, Pedro i Community Shield). De har ikke fått en spiller utvist mot Arsenal i ligasammenheng siden Khalid Boulahrouz i Mai 2007

Arsenal har tapt sine to første bortekamper i Premier League denne sesongen. Sist gang de tapte sine tre første bortekampene i ligaen var ie 54-55-sesongen.
-Sist Arsenal vant en bortekamp mot ett av topp 5-lagene var i Januar 2016 (0-1 mot Man CIty). De står med 5 uavgjort og 8 tap etter den kampen.

Jeg tror det blir en jevn kamp med mye temperatur. For Arsenal vil poeng eller seier gi en enorm boost og ett perfekt utgangspunkt når de nå møter enklere motstand de neste rundene.

Spill til kampen ligger på hjemmesiden!

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s