La Liga, runde 4 – del 2

Søndag 10.september

Alaves – Villareal, 12:00.
Alaves er det eneste laget i tillegg til Malaga som ikke har poeng før runde 4. Resultatmessig har det vært jamt og har tapt to 1-0-kamper mot Celta Vigo (B) og Leganes (B), og tapte 2-0 mot Barcelona hjemme i Vitoria. Hjemmelaget mangler Victor Laguardia og Hector Hernandez, begge pga. skade, mens det stilles spørsmålstegn rundt Ruben Duarte. Villareal tok sin første seier for sesongen forrige runde, da Real Betis ble slått 3-1 på hjemmebane. Det ble også 3-1-seier på torsdag for «den gule ubåten» i EL mot Astana. I tillegg begynner det å se bedre ut på fraværslisten hos Villareal selv om de har fremdeles Adrian Marin, Sergi Asenjo, Bruno Soriano og Andres Fernandez ute pga. skade. Det frister. Alaves er uten tvil desperat etter poeng, mens «den gule ubåten» er i gang ser det ut som. God verdi på borteseier hos Tempobet, 2.77. B

Girona – Sevilla, 16:15.
Girona tapte sin første kamp i La Liga i den tredje kampen, den kom mot Athletic Bilbao. Før den kampen ble det 2-2 mot Atletico Madrid i Girona og 1-0-seier borte mot Malaga. Timor og Jose Aurelio er de to eneste spillerne Girona mangler på søndag. Sevilla er godt i gang med sesongen og står med to seirer og en uavgjort etter tre runder. I midtuken ble det 2-2 borte mot Liverpool i CL, en kamp der Liverpool var ineffektiv mens Sevilla var effektiv og tok med hjem et poeng noe som de var godt nøyde med. Sevilla har Nolito ute pga. skade, mens Sarabia og Pizarro er usikker. Sevilla skal være et bedre lag og har god nok bredde for å vinne mot Girona selv om de spilte en tøff bortekamp på onsdag. Begge lag scorer til 1.75 hos Marathonbet, over 4.5 Sevilla-hjørnespark til 1.65 hos Unibet og borteseier til 2.34 hos Tempobet er tre gode spill. B

Las Palmas – Athletic Bilbao, 18:30.
Las Palmas med sin første seier (3-1) for sesongen forrige runde som kom borte Malaga. Sergi Samper og Tana er ute hos gjestene, mens Pedro Bigas er usikker. På plussiden får de tilbake Vitolo etter å ha vært ute sist kamp pga. skade. Las Palmas var et godt hjemmelag i 16/17 og statistikken 9-6-4 gjorde dem til ligaens 8.beste hjemmelag selv om de enda på 14.plass til slutt. Bilbao ser bra ut så langt i sesongen og står med syv poeng og ingen baklengs før runde 4. På torsdag ble det 0-0 borte mot Hertha Berlin i EL. Bilbao hadde en god 16/17-sesong og på enda 5.plass, men den middelmådige bortestatistikken (6-2-11) var ikke noe imponerende. Vi tror Las Palmas kan dra i land årets første hjemmeseier selv om det blir tøft. Oscar de Marcos er tvilsom hos baskerne. Hjemmeseier til 2.80 hos Unibet og begge lag scorer til 1.73 hos Marathonbet er spilltipsa til denne kampen. H

Real Sociedad – Real Madrid, 20:45.
La Real med en lovende start på sesongen og står med ni poeng etter tre runder, og det er kun Barcelona med sine 11 mål som har scoret flere mål enn Real Sociedad sine 10 mål så langt. På torsdag kjørte de over Rosenborg på Anoieta og vann fortjent 4-0. Real Madrid har ikke hatt en god start på sesongen og spilt uavgjort mot både Levante og Valencia på hjemmebane siden seieren i første runde mot Deportivo. På søndag mangler de viktige spillere som Ronaldo, Benzema, Kroos, Marcelo og Kovacic. Hjemmelaget mangler på sin side Raul Navas og Carlos Martinez mens Inigo Martinez og Mikel Oyarzabal er usikker. Begge lag scorer til 1.55 og hjemmeseier (ikke spill ved uavgjort/DNB) til 4.10, begge hos Unibet, er de to mest interessante tipsa til denne kampen. H

 

Mandag 11.september
Espanyol – Celta Vigo, 21:00.
Tips kommer mandag kveld.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s