Serie A preview – serierunde 4 Søndag

Søndag 16. september

Sassuolo – Juventus, kl 12:30

Juventus har åpnet serien bra med tre strake seire og 10 scoringer, men i CL er det ikke like rosenrødt. Mot Barcelona var de meget svake og tapte 3-0. Mange nye spillere har kommet inn som skal spilles inn i laget, og noen av bærebjelkene sliter med skade. Sassuolo har bare 1 poeng på sine tre kamper. De har et ungt og talentfullt lag, men de mangler rutine og fysikk. Juventus mangler De Sciglio og Khedira, mens Chiellini, Mandzukic og Pjaca er usikker. Sassuolo er uten Dell’Orco og Politano, Berardi.

Juventus forventes å slå tilbake her mot Sassuolo etter den skuffende CL-innsatsen. Dybala er i storform med 5 mål på 3 kamper, samt at også Higuain har begynt å finne nettet. Offensivt er de gode, men defensivt er det mange utskiftninger og mye usikkert spill. De svarthvite er riktige favoritter her mot et svekket Sassuolo, og hvis viktige spillere som Berardi og Politano mangler blir det ekstra tungt for de grønnsvarte. Tips: 1-3

 

AC Milan – Udinese, kl 15:00

AC Milan tok seg greit av Austria Wien i EL torsdag med en 5-1 seier. Det ble rullert mye, hvor Andre Silva scoret ett hat-trick. Nå må de slå tilbake i serien etter det flaue 4-1 tapet mot Lazio sist. Udinese har fått mye kritikk for sitt overgangsvindu hvor de ser svekket ut, men sist tok de en viktig 1-0 seier over Genoa. Før det hadde de to tap mot nyopprykkede SPAL og Chievo. AC Milan er uten Borini og Conti. Udinese er uten Pezzela og Widmer, mens Perica er usikker.

På San Siro kommer man til å se ett revansjesugent AC Milan som ikke har rå til å tape poeng igjen, for kritikken har allerede begynt å komme mot laget som har brukt så mye penger. Det er snakk om at Montella skal skifte til en trebackslinje, hvor en fast 11er ikke har blitt innspilt enda. AC Milan skal vinne denne på hjemmebane, men de har ikke overbevist så langt og har stort press på seg. Udinese har også erfaring med å gi topplagene god kamp, de vant 1-0 her i fjor. Tips: 2-1

Spilltips: AC Milan har som nevnt ikke imponert defensivt så langt, selv med Bonucci i forsvaret. Og nå kan det hende at forsvarskonstellasjonen forandres igjen, hvor Udinese kan utnytte en utrygg defensiv. Udinese spiller ofte med to spisser, og Kevin Lasagna har sett bra ut for dem så langt og kan gi AC Milan trøbbel. De har også en offensiv midtbane med tjekkiske unge talenter i Jankto og Barak som kan skape noe. Statistikken viser også at Udinese har scoret minst ett mål i sine siste 5 kamper mot AC Milan. Spillet blir dermed BTTS til 2.05 hos Unibet.

 

Napoli – Benevento, kl 15:00

Napoli fikk det tungt i Ukraina mot Shakhtar i CL hvor de tapte 2-1. De startet kampen meget svakt, men avsluttet bra og fikk nesten med seg ett poeng. Nyopprykkede Benevento har tapt sine 3 første kamper, men alle har vært med ett mål. De har hengt bra med i alle kamper, men har fått kjenne på hvor tøft Serie A er. Mot Torino sist tapte de 1 poeng helt på overtid.

Dette blir en meget stor kamp for Benevento når de skal spille på San Paolo. Siden dette er ett Campania-derby kommer de til å være heltente, men det skal bli tøft å stoppe Napoli. Ett håp kan være at de har hatt en lang og tung reise til Ukraina på bortekamp. Mot et entusiastisk men naivt Benevento bør Napoli vinne i en kamp som fort gir scoringer begge veier. Tips: 4-2

 

SPAL – Cagliari, kl 15:00

SPAL har klart seg bra som nyopprykket med 4 poeng på 3 kamper, og de har møtt tøff motstand i Lazio og Inter. I sist kamp mot Inter så de seg slått av ett straffespark og en drømmescoring, men de hang ganske bra med og hadde noen sjanser selv. Cagliari tok endelig en seier sist med 1-0 over Crotone, men de to kampene før det var mot AC Milan og Juventus. SPAL mangler Oikonomou og Floccari. Cagliari er uten Rafael, mens Melchiorri og Wiel er usikre.

SPAL har vist seg som et bra lag og har tatt Serie A-nivået ganske bra, hvor særlig deres investeringer i spillere har løftet dem et ekstra hakk, særlig da Borriello. På hjemmebane er de sterke og har entusiastiske fans i ryggen som løfter dem. Cagliari er ett typisk hjemmelag som vil kunne slite her og vil nok være fornøyd med 1 poeng. Tips: 2-1

 

Torino – Sampdoria, kl 15:00

Torino slet lenge mot Benevento, men på overtid sikret Falque 3 poeng for Granata. Belotti har blitt i klubben, og offensivt ser de meget spennende ut. Midtstopper N’Koulou har også kommet inn og gjort forsvaret mer stabilt. Sampdoria har også startet bra med to seire mot Fiorentina og Benevento, mens sist kamp mot Roma ble utsatt p.g.a regn. Hos Torino er Acquah, Valdifiori, Boye og Obi usikre, mens Sampdoria er uten Dodo. Barreto og Viviano er usikre.

To lag i fin form møtes her, hvor Sampdoria har fått ekstra lang hvile p.g.a den utsatte matchen. Man bør kunne forvente scoringer i denne kampen, og Torino er riktige favoritter på hjemmebane. Men Sampdoria skal ikke tas lett på, de tok nylig en sterk borteseier med 2-1 mot Fiorentina. Tips: 2-2

 

Chievo – Atalanta, kl 18:00

Chievo vant serieåpningen med 2-1 mot Udinese, men etter det har de gått på to tap mot tøffe motstandere i Lazio og Juventus. Atalanta startet sesongen tungt, men har nå kommet seg på beina igjen. Mot Sassuolo snudde de kampen og vant 2-1, mens de imponerte veldig i EL mot Everton med 3-0. Chievo er uten Meggiorini, Atalanta mangler Masiello og Spinazzola. Gosens og Ilicic er usikre.

Atalanta har mistet mange spillere før denne sesongen, men de ser fortsatt ut som ett bra lag. Mot Everton var de fantastiske på døball og tok dem på aggressivitet. Papu Gomez hadde en drømmescoring i krysset, og blir viktig også i denne kampen. Chievo er som vanlig vanskelig å slå, og møter nå ett Atalanta som kan ha tunge bein. Tips: 1-1

 

Genoa – Lazio, kl 20:45

Lazio sjokkerte AC Milan med fantastisk angrepsfotball sist runde hvor de vant hele 4-1. Immobile scoret hat-trick mot den gamle storheten. Målformen tok de videre til EL hvor de slo Vitesse 3-2. Genoa har åpnet tungt med bare 1 poeng, sist kamp tapte de 1-0 mot Udinese. Lazio mangler Anderson, Nani og Parolo. Genoa er uten Pandev. Biraschi og Lapadula er usikre.

Genoa har slitt veldig fremover på banen, Pandev blir ikke akkurat yngre, og Lapadula har ikke slått til enda. Lazio er favoritter her, men det er aldri lett å slå Genoa på Luigi Ferraris, og de har en tøff bortekamp i EL i beina. Immobile er i fantastisk form med hat-trick mot AC Milan og scoring i EL, han kan fort bli avgjørende igjen. Tips: 0-1

Spilltips: Under Ivan Juric’s ledelse spiller Genoa en meget aggressiv og intensiv stil i sin 3-4-3. På midtbanen har vi spillere som Veloso og Rigoni som ikke er redd for å gå inn i taklinger, mens midtstopperne mangler fart og ofte kommer bakpå i situasjoner. De tre siste kampene har de fått 8 gule og 1 rødt. Når et storlag som Lazio kommer til Luigi Ferraris kommer de til å være tente, og jeg tar dermed et kortspill. Jeg spiller Genoa får flest kort til 2.10.

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s