Serie A preview – serierunde 4 Lørdag

Lørdag 16. september

 

icardi.jpg

Crotone – Inter, kl 15:00

Crotone har startet så tungt som mange har forventet med usle 1 poeng på 3 kamper. De har heller ikke scoret mål denne sesongen, hvor den nyinnkjøpte spissen Budimir har skuffet. I tillegg er lagene de har spilt mot nedrykkskonkurrenter i Hellas Verona og Cagliari som er kampene de egentlig skal ta sine poeng i. Inter har startet sesongen med et brak, 3 seire og 8-1 i målforskjell. Tok seg greit av SPAL sist med en 2-0 seier. Inter mangler bare Cancelo, mens Crotone er uten Izco. Nalini, Tonev og Ajeti er usikre.

Det er vanskelig å se for seg noe annet enn en komfortabel Inter-seier her. De tapte riktignok 2-1 mot dem i fjor, men de er ett helt annet lag nå, og Crotone ser veldig mye dårligere ut. Med en Icardi og Perisic i storform skal Crotone få trøbbel med å holde nullen. Tips: 0-3.

Fiorentina – Bologna, kl 18:00

Etter en dårlig start har nå Fiorentina virkelig slått tilbake. Sist kamp slo de Hellas Verona hele 5-0, hvor spissene Thereau og Simeone kom seg på scoringslisten. Det var også en fortjent seier hvor de har spilt bedre en resultatene tilsa i de 2 første kampene. Bologna har gått som forventet, står med 4 poeng og kommer fra et 3-0 tap mot Napoli. Eysseric og Saponara er usikre for Fiorentina. Falletti, Keita og Maietta er ute for Bologna, mens Torosidis er usikker.

Fiorentina er riktige favoritter her etter at de ser ut til å ha fått fart på offensiven. Bologna har sett ok ut så langt, men forsvarsmessig har de vist en del svakheter. Det bør bli hjemmeseier her, men Fiorentina er uberegnelig med så mange nye og unge spillere. Simone Verdi har vært meget god for Bologna så langt og er spilleren som kan skape farligheter for de lilla. Tips: 2-1

Roma – Hellas Verona, kl 20:45

Roma kommer fra en tøff CL-kamp hvor de fikk et ganske bra resultat mot Atletico (0-0). Før det skulle de spilt mot Sampdoria, men den ble avlyst p.g.a regn. Det offensive har ikke slått ut i full blomst enda, med trener Di Francesco som prøver å innprente sin spillestil. Hellas Verona har åpnet sesongen meget tungt. De har riktignok møtt gode lag, men 3-1 tap mot Napoli og 5-0 tap mot Fiorentina er ikke positivt, og begge var tilogmed på hjemmebane. Roma mangler Nura og Pellegrini, mens Emerson og Schick er usikre. Verona er uten Bianchetti og Ferrari, og Cerci, Cherubin, Fares, Souprayen og Felicioli er usikre.

På Stadio Olimpico er Roma meget sterke, og et skadeplaget Hellas Verona kan få det tøft her. De har potensial til å være solide defensivt, men keeper Nicolas har gjort mye rart, i tillegg til at de mangler viktige forsvarsspillere i Ferrari og Souprayen. Laget fra hovedstaden skal ta denne greit. Tips: 3-0

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s