La Liga, 3.runde: “Mandagskampen”

Mandag 11.september

Malaga-Las Palmas, 21:00.
Malaga har åpna med to tap, 0-1 hjemme mot Eibar første runden og 1-0 borte mot Girona før landslagspausen. Siden kampen mot Girona, har Malaga leia inn Diego Rolan ut sesongen fra Bordeaux, med opsjon på et nytt år. I tillegg ble Esteban Rolon kjøpt fra Argentinos Juniors. Om det hjelper til en seier på La Rosaleda mandag kveld får vi se. Las Palmas, på sin side, har ikke hatt noe bedre sesongstart enn vertene. Sist ble det 5-1-tap hjemme mot Atletico Madrid og forsvarsspillet var og er ikke noe å være stolt av med andre ord. Før overgangsvinduet ble stengt henta Gran Canaria-laget Loic Remy fra Chelsea (kontrakten ble terminert) som kan være en potensiell bra signering. I tillegg har Oussama Tannane blitt lånt inn fra Saint-Etienne med kjøpsopsjon. Om disse kan hjelpe Las Palmas til å løfte seg står det igjen å se. Men vi kan være ganske sikker på to lag som er ganske sugen på tre poeng mandag kveld. Oddsmarkedet viser hjemmelaget som favoritter, og virker logisk ut i fra hjemmebanefordel og prestasjonene så langt i sesongen. Åpen kamp for å krysse av H-U-B. Styr unna. Over 2.5 mål til 1.95 hos Marathonbet, over 4.5 Las Palmas hjørnespark til 2.17 hos Unibet og begge lag scorer til 1.80 hos Bethard er alternative tips. Plukk og velg. U

Leave a Reply