Betting Preview: West Ham v Huddersfield

image.jpeg

West Ham på jumpoplass møter ett ubeseiret Huddersfield i kveld, når de endelig spiller sin første hjemmekamp for sesongen.

Live:
[bzscore data-2=»league» league-is=»premier league» country-is=»england» today = today’s matches]

The Hammers har fått en fryktelig start på sesongen, og ligger nederst på tabellen med 0 poeng og 2-10 i målforskjell. Det skal sies at de har spilt tre bortekamper, og møtt relativt tøff motstand i Manchester United, Southampton og hjemmesterke Newcastle.

I kveld får de endelig sin første kamp på hjemmebane denne sesongen, og er favoritter selv om gjestene har åpnet sesongen veldig sterkt! Vertene har fått tilbake Reid fra skade, og kan stille en sterk startellever. Målsniken Chicharito starter på topp, trolig flankert av Antonio Ayew. Sentralt stiller de trolig med en småekkel duo i Kouyate og Noble.

Jeg liker oddsen på West Ham godt og tror blant andre backene til Huddersfield er aktuelle for spill på kort i dag. Jeg håper og tror vi ser et West Ham-lag som trøkker til i kveld, og leverer sesongbeste  (hehe).

bet365 tilbyr høy odds på mine tre utvalgte kortspesialer til denne kampen. Jeg tror West Ham kommer til å presse Huddersfield, og at de defensive midtbanespillerne dermed må ta ett gult kort i løpet av kampen. Velger derfor å prøve litt på Kouyate til 5.50 og Noble til 4.33. Noble sanket solide 11 kort på 35 kamper i fjor.

Hovedspill:
West Ham -0.25 | 1.80 | 6u

Kort:
Löwe | 6 | 2.5u
Smith | 4 |3u
Noble | 4.33 | 3u
Kouyate | 5.50 | 1.5u
@Bet

Målscorer:
Chicharito | 2.45 | 5.5u

 

Predicted Lineups:

West Ham XI:
image.jpeg

Huddersfield XI?:
image.jpeg

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s