La Liga, 3.runde – del 2: Søndagskamper

Søndag 10.september

Deportivo La Coruna – Real Sociedad, 12:00.
Deportivo kunne ta sin første seier for sesongen før landslagspausen, borte mot Levante, men rota vekk 2-0-ledelse og tok «bare» med seg et poeng hjem selv om Levante spilte med en mann mindre siste kvarteret. Står dermed med et poeng etter to kamper. De har henta Pantilimion og Lucas Perez på lån fra henholdsvis Watford og Arsenal fra sist kamp. Spesielt sistnevnte bør være en god forsterkning for et lag som Deportivo. Real Sociedad vant enkelt og greit 3-0 hjemme mot Villareal før landslagpause og står med full pott før kamp nummer for sesongen. I tillegg får La Real (mest sannsynligvis) tilbake Inigo Martinez fra skade som er viktig spiller i La Real-forsvaret, mens Raul Navas blir ute pga. skade. Hos vertene er Carles Gil og Zakaria Bakkali begge usikre. En åpen kamp der Deportivo skal gå hardt ut for å ta sin første seier på hjemmebane mens La Real er motivert for å ta sin tredje seier og holde seg i toppsjiktet. Vi tror La Real tar med seg alle poenga hjem og ser god verdi i oddsen på borteseier. B

Athletic Bilbao – Girona, 16:15.
Bilbao tok sesongens første seier for sesongen borte mot Eibar. Og kampen eneste scoring fra Aduriz som scoret på sin første kamp fra start. Bilbao får en nokså god sesong i år også ser det ut som der keeper Kepa begynner å bli en stabil og habil, mens Aduriz er fortsatt til å stole på. Unai Nunez som ble tatt opp til A-stallen har levert to gode 90-minuttere og virker spennende. Og får spillere som Muniain, Williams, Raul Garcia, Laporte og Benat en god og stabil sesong blir det spennende i Baskerlandet både i hjemlige liga og i Europa League. Girona tok sin første seier i La Liga da Malaga ble slått 1-0 på hjemmebane før landslagspausen og har nå fire godkjente poeng etter to kamper. I landslagspausen vart norske Kjetil Haug henta på lån fra Manchester City om et tredjekeeper-valg, i tillegg til David Timor (fra Leganes) signerte tre-årskontrakt og henta kenyanske spissen Michael Olunga på lån fra Guizhou Zhicheng. Bilbao er godt lag hjemme på San Memes og blir for tøff Girona som har hatt en imponerende start på sesongen. Godkjent verdi på hjemmeseier i oddsmarkedet. H

Celta Vigo – Alaves, 18:30.
Celta Vigo med to tap så langt (3-2 hjemme mot La Real og 2-1 mot Betis på bortebane sist) og rød lysene blinker med andre ord om det ikke blir seier hjemme mot Alaves søndag kveld. Tok også ledelsen borte mot Betis sist, men det enda med 2-1-seier for «storebror» med et sterkt hjemmepublikum bak seg. Har solgt Pape Cheikh til Lyon fra sist, mens Emre Mor ble henta fra Borussia Dortmund som potensielt sett er et godt kjøp. Alaves har hatt to tap så langt i sesongen og det ser ikke noe lysere ut for laget fra Vitoria. De så ut til å være en av «taperne» i overgangsmarkedet, men henta både Bojan Krkic fra Stoke, Munir El Haddadi frar Barcelona og Alvaro Medran fra Valencia (alle på lån). Alle tre kan virke gode og sterke forsterkninger for et lag som Alaves, men det store spørsmålet blir hvor mye de får vist fram. I tillegg ble Tomas Pina henta på lån fra Club Brugge (med kjøpsopsjon). To lag som står uten seier før søndagen og trenger virkelig seier, men vi syns hjemmelaget har vært bedre spillemessig og ser bedre ut. Det bør bli hjemmeseier! Eller?? H

Villareal – Real Betis, 20:15.
Villareal har hatt alt annet enn en god start på sesongen og «ubåten» er på god vei til å synke hvis det blir ikke forbedring fra de forrige kampene. Og spesielt skadelisten hos Villareal er ikke noe artig å se på hvis du er Villareal-supporter. Ikke nok med at førstekeeper Sergio Asenjo var på skadelisten i tillegg til Bruno Soriano, Roberto Soriano, Adrian Marin og Mario Gaspar, ble også andrekeeper Andres Fernandez skadet i den siste kampen mot La Real før landslagspausen som ser ut til å være ute i ei god stund. Det positive er at Asenjo er på bedrings vei og snart tilbake. Men i den tid skal tredjekeeper Mariano Barbosa få sjansen. Real Betis har kommet godt ut av overgangsmarked og tok sin første seier for sesongen hjemme mot Celta Vigo etter tapet mot Barcelona i første runde. Laget hadde god kontroll og spillet så bra ut mot Celta Vigo sist. I tillegg var det enorm oppmøte på stadion, som ser ut til å bli slik denne sesongen. 50 000 solgte sesongkort er ikke noe annet enn imponerende. Fra sist kamp har Joel Campell blitt henta på lån fra Arsenal ut sesongen. Denne kampen bør Villareal rett og slett vinne, men samtidig så tror jeg ikke de får det så enkelt mot et mer motivert Betis-lag. Og ser man på oddsen så ser det fristende ut å legge et par kroner på borteseier der du får over fire i odds hos de fleste tippeselskapa. B

Forhåndsomtale for mandagskampen Malaga-Las Palmas kommer i morgen.

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s