Serie A preview – serierunde 3 Søndag

Søndag 10.09

 

INTER – SPAL, kl 12:30

Inter har kommet inn i denne nye sesongen med stor optimisme. Ny trener i form av Luciano Spalletti og nye signeringer har gitt håp om at de blåsvarte skal unngå fortidens kaos og nå opp til sitt potensial. De har startet bra med 3-0 over Fiorentina og 3-1 borte mot Roma. Nyopprykkede SPAL har også startet bra, med 0-0 borte mot Lazio og en 3-2 seier sist hjemme mot Udinese, hvor de avgjorde på overtid. Spal mangler Meret og Oikonomou, mens Inter er uten Karamoh, Santon, Cancelo og Miranda (tvilsom).

Inter ser mye mer solid nå under Spalletti, hvor særlig spissen Icardi har begynt å dunke inn scoringer. Hjemme mot SPAL er de store favoritter, men SPAL kommer til kampen med et visst håp etter den fine prestasjonen mot Lazio. En faktor kan være landslagspausen, hvor særlig spillere som har hatt landskamper i Sør-Amerika ikke er helt på topp. Dette kan gjelde spillere som blant andre Icardi, Skriniar og Vecino. Tips: 1-0

 

ATALANTA – SASSUOLO, kl 15:00

Atalanta har hatt en tøff sesongstart, men de har også møtt to sterke motstandere. I seriepremieren var de litt uheldige som tapte 1-0 hjemme mot Roma, mens de gav Napoli ganske god kamp men tapte 3-1. Nå trenger de sin første trepoenger mot et Sassuolo-lag som også har startet svakt med 0-0 hjemme mot Genoa og en 3-0 smell borte mot Torino. Atalanta mangler Spinazzola, Schmidt og Mancini, mens Sassuolo er uten Dell’Orco og Marson.

Atalanta er ett meget sterkt hjemmelag med 12-4-3 i fjor, og selv om de har mistet mange nøkkelspillere i år har de fortsatt et godt lag. Døballspesialisten Ilicic har skapt en del sjanser, og den lille magikeren Gomez er alltid farlig på topp. Til denne kampen er de favoritter mot et Sassuolo-lag som har startet sesongen svakt. Tips: 3-1

 

CAGLIARI – CROTONE, kl 15:00

Crotone ble lett match for AC Milan i seriepremieren (0-3), men i hjemmekampen mot Hellas Verona skaffet de seg ett poeng. De står som en av de soleklare nedrykkskandidatene, mens Cagliari også er ett lag som kan blande seg inn blant de 3 nederste. Tapet av toppscorer Marco Boriello rett før seriestart var tungt, men de har fått inn Pavoletti fra Napoli som erstatter. Første kamp mot Juventus endte med et 3-0 tap, men mot AC Milan hang de bra med selv om de tapte 2-1. For Cagliari er Pedro, Gabriel, Wiel og Melchiorri usikre, mens Deiola og Andrade er skadet. Nalini og Tonev mangler for Crotone.

Cagliari er ganske klare favoritter i denne kampen, hvor de er spesielt gode på hjemmebane, det er aldri lett å komme til Sicilia. Crotone holdt nullen sist kamp hvor de er ok defensivt, men offensivt har de lite å komme med, tapet av Falcinelli er meget stort hvor Budimir har vært en sak erstatter så langt. Hvis playmaker Joao Pedro er ute for Cagliari er det ett stort tap for dem, men øy-laget skal fortsatt klare å ta en trepoenger her. Tips: 2-0

 

LAZIO – MILAN, kl 15:00

Lazio har ikke vært et fyrverkeri så langt, men de har ok poengfangst med 4 poeng. Hjemmepremieren endte med skuffende 0-0 mot SPAL, men sist kamp vant de 2-1 borte mot Chievo etter en overtidsscoring. AC Milan har hatt mye press på seg etter sommerens signeringer, men de har startet bra med 3-0 over Crotone og 2-1 over Cagliari. Sistnevnte match gav derimot signaler om at spillet ikke er helt på topp enda. AC Milan Andrea Conti, Lazio er uten Anderson og Marchetti.

Dette er en match som er vanskelig å spå så tidlig i sesongen, hvor Lazio ikke har imponert nevneverdig men er vanskelige å slå. AC Milan har også vist variabel form, men har mye potensial i laget om de får det til å stemme. Dette er en prestisjematch hvor det forventes at begge lag går ut litt forsiktig, hvor de ikke vil være veldig misfornøyd med uavgjort. Tips: 1-1

 

UDINESE – GENOA, kl 15:00

Udinese har hatt en tung sesongstart med 1-2 tap hjemme mot Chievo og 3-2 tap borte mot nyopprykkede SPAL. De har også mistet sin toppscorer Cyril Thereau til Fiorentina, samt førstekeeper Karnezis. Genoa var nærmest seieren i serieåpningen mot Sassuolo som endte 0-0, mens de gjorde en god innsats mot Juventus selv om de tapte 4-2 tilslutt. Genoa mangler ingen, Udinese er uten Widmer, Perica og Gnoukouri.

Særlig bakover på banen har Udinese slitt, hvor den nye førstekeeperen Scuffet har underprestert og en forsvarsrekke som sliter uten høyreback Widmer. På topp har Lasagna sett fin ut, men med Thereau ut svekkes de kraftig. Genoa er vanligvis meget svake på bortebane, men nå har de en ypperlig mulighet til å ta poeng fra ett Udinese-lag i svak form. Tips: 1-1

 

HELLAS VERONA – FIORENTINA, kl 15:00

Hellas Verona startet svakt med et 3-1 tap hjemme mot Napoli, men fikk med seg et greit bortepoeng mot Crotone (0-0). Fiorentina har startet så dårlig som mange fryktet etter sommerens spillereksodus, hvor de ble knust 3-0 av Inter og tapte 2-1 mot Sampdoria. I sistnevnte kamp var det dog en del positive tegn, den nyinnkjøpte spissen Simeone og Chiesa skapte en del offensivt. Hos Fiorentina er Saponara tvilsom, mens Eysseric er ute. Hellas mangler Cerci, Cherubin, Felicioli, Buchel, Tupta, Zuculini og Bianchetti.

Man får håpe at Bentegodi ser bedre ut enn den gjorde sist gang, hvis ikke kan dette bli en vanskelig og tung bane å spille på. Det er heller ikke lettere for Verona når de mangler en del viktige spillere, samt at det er konflikter mellom toppscorer Pazzini og ledelsen. Fiorentina er heller ikke i topp stand, men de har nok kvalitet i laget til å vinne denne kampen mot et Hellas Verona som ser svake ut. Tips: 1-2

SPILLTIPS:

Til denne kampen kjører vi et spilltips på Fiorentina. Hellas Verona har som nevnt en del interne stridigheter, skader og har startet sesongen under pari. Fiorentina har sett bedre ut en resultatene tilsier, og med tilførselen av Cyril Thereau ser de enda sterkere ut i angrepet. Fiorentina har også god statistikk på denne banen, hvor de har vunnet sine siste 5 kamper her. Særlig på midtbanen ser Verona tunge og trege ut, og jeg tror at Fiorentina vil dominere kampen med sine tekniske og raske spillere. Jeg spiller Fiorentina -0.25 til 1.90 hos Bet365.

 

BENEVENTO – TORINO, kl 18:00

Nyopprykkede Benevento står med 0 poeng så langt, men de har vært med i begge kampene de har spilt. I 2-1 tapet mot Sampdoria hadde de sjanser nok til å få med seg poeng, og i 1-0 tapet mot Bologna presset de hardt mot slutten av kampen men skapte bare en scoring som ble annullert for offside. Torino har åpnet bra med 1-1 borte mot Bologna, før de gikk og knuste Sassuolo med 3-0. Torino er uten Baselli, Valdifiori og Boye, Benevento er uten Lombardi.

Benevento er vanskelig å slå på hjemmebane hvor de har publikum virkelig i ryggen, men vi har sett at de har blitt hardt straffet for å være naive. De har også hentet inn en ny spiss i svenske Armenteros som har dunket inn mål i Nederland, som de håper skal gi dem etterlengtede scoringer. Torino kommer inn i denne kampen i meget god offensiv form, Belotti og Ljajic var virkelig i lekehumør forrige kamp mot Sassuolo. Jeg tror på en åpen og fartsfylt kamp hvor Torino tar det lengste strået. Tips: 2-3

 

BOLOGNA – NAPOLI, kl 20:45

Bologna har startet sesongen greit med 1-1 mot Torino og 1-0 seier over Benevento. Men de sliter i det offensive spillet hvor de ikke skaper mye sjanser, spissen Destro har vært meget svak så langt. De har hentet inn Palacio, men det er tvil til hvor mye han kan bidra med. Napoli har derimot startet i fyr og flamme, hvor det offensive fyrverkeriet bare fortsetter og rulle. 3-1 seier mot både Hellas Verona og Atalanta, i tillegg til 4-0 sammenlagt mot Nice i CL-kvalikken viser at de blåhvite er i god form. Hos Napoli er Jorginho og Rui tvilsomme, mens Bologna er uten Torosidis, Falletti, Brignani og Keita, mens Donsah, Maietta, Pulgar og Da Costa er tvilsomme.
Napoli er store favoritter i denne kampen i deres nåværende form, i tillegg til at Bologna ser ut til å mangle mange viktige spillere. En del av Napoli-spillerne kan bli litt påvirket av en energikrevende landslagspause, men de har en bred stall som er forberedt på mange kamper. Napoli vant hele 7-1 her sist kamp og bør inne komfortabelt igjen. Tips: 0-4

SPILLTIPS:

Napoli er i kjempeform, og jeg tror ikke det vil stoppe her. Med spillere som Mertens og Insigne i kjempeform blir de vanskelige for Bologna å stoppe. Mot både Benevento og Torino slapp de mange sjanser, dermed bør man forvente enda flere når Napoli kommer på besøk. 7-1 tapet fra i fjor ligger nok i underbevisstheten på ett Bologna-lag som er av mange tippet å kjempe i nedrykksstriden. Jeg spiller Napoli -1.5 til 2.07 hos Bet365.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s