Serie A preview – serierunde 3 Lørdag

Lørdag 09.09

 

JUVENTUS – CHIEVO, kl 18:00

Juventus har åpnet sesongen som forventet med 2 seire, hvor de slo Cagliari komfortabelt med 3-0 den første kampen, men slet litt mer mot Genoa på bortebane. De lå tidlig under 2-0, men greide å snu det til 4-2. Særlig Paulo Dybala har startet fantastisk med 4 scoringer. Chievo tok en solid borteseier mot Udinese i første runde (2-1), men tapte sist kamp mot Lazio på overtid med 2-1. Det var en jevn kamp som like godt kunne gitt poeng til Chievo. Juventus mangler Pjaca, Chiellini og Barzagli, mens Chievo er uten Meggiorini.

Dette er en kamp Juventus er store favoritter i med sin sterke hjemmeform. Det er litt spørsmålstegn med mangler i forsvaret, men Rugani og Benatia skal være gode erstattere, og nyinnkjøpte Howedes kan også starte. Chievo er som kjent vanskelig å bryte ned, men her blir det nok for tøft. Juventus sine offensive spillere har allerede funnet scoringsformen og blir vanskelig å stoppe. Juventus skal vinne denne, men det trenger ikke å bli store sifre. Tips: 2-0.

dybala

 

SAMPDORIA – ROMA, kl 20:45

Sampdoria har imponert i sesongstarten med en 2-1 seier over Benevento, og nå sist en 2-1 seier borte mot Fiorentina. Selv med tapet av mange viktige spillere ser laget ut til å ha fine erstattere offensivt i Caprari, Praet og Quagliarella, alle med gode prestasjoner så langt. Roma var noe heldige med sin 1-0 seier borte mot Atalanta i seriepremieren, men var derimot uheldige i 1-3 tapet mot Inter hvor de hadde 3 stolpeskudd. Patrik Schick er en ny signering for Roma fra nettopp Sampdoria, men det er usikkert om den langreiste spissen skal få debuten sin allerede her. Roma mangler Pellegrini, Peres og Emerson, Sampdoria er uten Barreto, Viviano og Dodo.

Mange storlag har merket at det ikke er lett å komme til Marassi, og nå som Sampdoria er i god form blir det enda verre. Roma trenger tid på seg for å tilpasse seg trener Di Francesco sin spillestil, men det var en del gode offensive tegn mot Inter. Bakover kan de bli straffet av en Sampdoria-offensiv som er i form, og keeper Alisson er for mange et usikkert kort foran denne sesongen. Tips: 2-2.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s