Preview: Man City v Liverpool

man-city-v-liverpool.png

Endelig er landslagspausen over! Vi har en deilig fotballhelg foran oss, med en herlig toppkamp først ut på lørdag. Forhåpentligvis får vi servert ett skikkelig fyrverkeri mellom Man City og Liverpool klokken 13.30 i morgen!


Begge lag står med 7 poeng etter de tre første kampene, og kan med seier klatre opp til tabelltopp, og dermed skyve Manchester United ned på andreplass.
Gjestene har hatt et overtak på de lyseblå de siste årene, og står med imponerende 4-1-0 på de fem siste kampene mot Manchester City. Sist hjemmelaget vant var i august 2014.

Vertene har forsterket stallen i sommer, og brukt rundt 2 milliarder kroner på forsvarsspillere (backer). Til tross for det stiller de likevel med Kompany, Stones og Otamendi i en trio bak. Tre spillere som skal få bryne seg på tempoet til Liverpool-angrepet.

Walker er tilbake fra suspensjon, og er trolig tilbake høyrebacken, samtidig som Mendy starter på venstre. Det er også muligheter for at de spiller med fire bak som i kampen mot Bournemouth, men med Sterling ute (suspensjon) får vi mest sannsynlig se Jesus og Aguero i tospann på topp, med Silva, De Bruyne og Fernandinho på midtbanen.

Liverpool er fantastiske fremover, og har som sagt spillere som virkelig kan skape trøbbel for de trege midtstopperne til City. Manè, Salah og Firmino er «on fire» og Liverpool sin angrepsfotball har vist seg å dødelig mot 3-5-2 formasjoner både i CL-kvaliken og i forrige kamp mot Arsenal. Her blir det forhåpentligvis full pupp fra start og mange mål i kampen!
Oddsen på spillermål er god, og flere av kortsankerne til vertene har fin odds.

Hovedspill: Liverpool over 1.25 mål | 2.08 | 7u

Key stats:
– Liverpool har scoret mål i 42 av sine 46 siste kamper. 3 av kampene de ikke noterte seg for nettkjenning var mot Southampton, den siste mot Hull.
– 03.01.2012 var sist Liverpool ikke maktet å score mot Manchester City. 14 ganger har lagene møtt hverandre siden det. 8 av de har Liverpool scoret to eller flere mål.

Firmino scorer 3.35 (3u) | Unibet
-Spiss og tar straffer
-2 mål på 4 starter mot Man City i PL

Fernandinho kort
4u (3.20)
Kompany kort
3u (4) 10bet

SPILL HER

Spillene er basert på forventet kampbilde og kamputfall, og er ikke begrunnet med statistikk. Likevel er det interessante tall som er verdt slenge med!

Predicted Lineups (WhoScored)

MANCITY V LIVERPOOL

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s