Fantasy: bytter runde 4

Nå er snart den forhatte landslagspausen over. En uke med ydmykelser og lettere abstinenser er over, og vi får endelig servert pl igjen! Jeg skal som i de 3 første rundene, se på spillere som du kan vurdere.

Forrige rundes tips ble en skivebom fra min side. Kane klarte utrolig nok ikke å score. Ser ut som August forbannelsen er mer virkelig,  enn hva man skulle tro. 0 målpoeng og usle 4 poeng på fpl er fasiten etter August. Jeg ville fortsatt gitt han flere sjanser. målene kommer, det tørr jeg nesten love.  Richarlison sviktet oss også. 0 målpoeng resulterer ikke i grønne piler. Denne kan vi skylde på løken Britos, som fikk for seg at kung-fu hører hjemme på en fotballbane. Det røde kort ødelegger hele balansen i kampen, og  skapte dårlig premisser for vår mann.  Jeg synes fortsatt han er fin verdi for pengene, og ville gitt han en ny sjanse. Siste mann som skuffet oss var ChicharitoHan toppet likeså godt de to andre, og produserte 0 målpoeng, 1 gult kort og 0 skudd på mål. Det er noe råttent over West-ham i år, og jeg ville nok vurdert å få han ut. Er ingen krise å stå med han 1 runde til,men med Firmino og Morata seilende opp som meget gode valg, er det ikke mye å lure på etter min mening.

 

Tog man trygt kan hoppe på

Over til noe litt mer interessant. Ukens første anbefaling er Firmino. Detter er ingen skjult hemmelighet, men en god ting kan ikke gjentas for ofte. Han har produsert  2 mål og 2 målgivende, 8 skudd på mål så langt. Det ser ut som lfc er en av de lagene man burde vurdere og doble eller tripple på offensivt. Og til bare 8.6 m er  Roberto Firmino Barbosa de Oliveira en meget god vei inn i lfc sitt høy oktan angrep. Jeg tør å gå så langt å si at Firmino  er en såkalt «essential» på dette tidspunktet i sesongen. Grunnen til dette er at han er «bounuspoeng-gud»( 6 poeng av 9 mulige), på en av de beste offensive lagene i pl. I tillegg  er prisen mulig å svelge og han er på straffer. En annen ting som taler i hans favør, er at han er en spiller som sjeldent blir rotert. Han tåler høy belastning Programmet er heller ikke håpløst(City, Bur,lei,new, utd) Lfc som ofte er gode mot antatt gode lag, kan fort skape store problemer for både city og utd. Nummer to ut, er heller ingen skjult diamant-Morata. Morata har produsert 2 mål og 2 målgivende denne sesongen. Ironisk nok har alle kommet med hode. Til 10.1 m mener jeg har gir god verdi for pengene. Og med Hazard på vei tilbake, kan Chelsea sin offensiv bare gå en vei. Jeg mener dette er et tog du trygt kan hoppe på, og gir deg en god andre spiss. Det er liten/null rotasjonfare involvert- hovedkonkurrenten Batshuayi har sett meget svakt ut. Programmet ser heller ikke verst ut (lei, ars. stk, city, cry) Sist mann ut denne uka, er godeste Brady. Til bare 5.5 m er han et ypperlig valg som den 4 midtbane spilleren din..Han prøvde seg på hele 5 forsøkte målgivende passninger- bare slått av Xherdan Shaqiri  med 7. Han produserte 10 såkalte forsøkte målgivende i løpet av de 3 første rundene(bare slått av Özil  , Miki og David Silva) Burnley har et meget fint hjemmeprogram ( Hud, cry, whm, new, swa) over neste 8 kampene. Til bare 5.5 m , er det liten risiko involvert, og du kan med god samvittighet hoppe på dette toget.

 

Tog du burde unngå

Her kan jeg begynne med et lag, nemlig City.  Jeg føler det er dags å kaste alt av city-spillere ut av laget. Det er  nesten umulig å forutse pep sin rotasjon, og gutter som Kdb, Jesus og Aguero er for dyre til å være en rotasjonrisiko. Den eneste jeg til nød  kunne anbefalt er David Silva. Men nå som vi nærmer oss cl, er heller ikke han et trygt valg . Jeg føler det er for mange andre valg som stikker seg ut(les: miki, pogba ,firmino, Morata osv), til at det er verdt risikoen.Denne uken er dent i hovedsak 1 spiller jeg anbefaler alle å holde seg langt unna- Renato Sanches ( 5 m) For det første så spiller han på et lag, som nesten ikke skaper sjanser. For det andre så kommer(hvis han spiller) han til å spille dypt i banen. Ser for meg at han blir en Matic type. For det tredje, så er det ingenting som tilsier at han skal produsere målpoeng. 1 mål og 1 målgivende på 13 kamper for Portugal, 2 mål på 22 kamper for Benfica, og 0 mål på 17 i Bayern Munchen. Dette er en typisk overgang som tiltrekker seg mange spillere pga navnet. Som vi alle vet har ikke navn noe å si i fpl, bare poeng. Mulig jeg er helt ute å kjøre, men jeg ville ventet et par runder før du hopper på toget.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med den kommende runden!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s